Op zoek naar een leuke job of stageplek?

Eropuit met je stageplek!

Té gekke HBO stageplek voor een enthousiaste, gedreven en gezellige student die zijn of haar skills in de marketing en communicatie verder wil ontwikkelen.

 

Ben jij op zoek naar een superleuke stageplek van nu tot ongeveer juni 2022 in het mooie Twente? Lees dan verder! Ontdek, beleef en ervaar de vele uitjes voor jong en oud die je in Twente kunt ondernemen. Van speeltuin tot escape challenges en van workshops tot bijzondere wandelingen. Ontdek ze allemaal!

 

Wat ga je doen?

Je stage-opdracht zal bestaan uit het schrijven van een marketingcommunicatieplan voor alle uitjes in Twente. Daarnaast denk je actief mee in de invulling van social media, mailings en tal van andere marketing communicatie activiteiten. Een ander onderdeel van je opdracht is het in kaart brengen, afspraken maken en bezoeken van diverse aanbieders van leuke uitjes in Twente. Wellicht dat jij ze kunt overtuigen om ook deelnemer te worden. Ook het testen van nieuwe activiteiten en het helpen ontwikkelen daarvan zal onderdeel van je takenpakket zijn.

 

Wat we van jou verwachten?

Een dosis zelfvertrouwen, enthousiasme, creativiteit en feeling met recreatie en leuke uitjes. Uiteraard ben je initiatiefrijk, houd je van een uitdaging en ken je onze regio heel goed. Je weet van aanpakken en hebt uiteraard kennis van de verschillende social media kanalen. Je bent op dit moment HBO student van een opleiding die past bij bovenstaande omschrijving. Maar nog belangrijker vinden wij jouw motivatie om samen met ons dit tot een succes te gaan maken.

 

Bel of mail nu!

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat je heel enthousiast bent over bovenstaande stageplek. Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Stuur een motivatiemail naar ons waarom jij dé persoon voor ons bent. Natuurlijk ook even met je CV erbij. Wil je eerst meer informatie dan mag je ons altijd bellen. Tot snel!

 

Mail: info@rvactief.nl

Tel: 06-22782240

Werken in de wereld van recreatie, evenementen en entertainment? Voor gemotiveerde, enthousiaste en spontane mensen is er altijd werk! Door het jaar heen organiseren wij verschillende activiteiten en evenementen waarvoor wij ondersteuning zoeken. Maar ook voor het ontwikkelen en testen van nieuwe programma’s, zijn wij altijd op zoek naar versterking. Stuur vrijblijvend een mailtje of pak de telefoon en bel ons gewoon. Een berichtje via het contactformulier kan ook.

RV Actief
De Voortmors 49
7595 AB Weerselo
info(@)rvactief.nl
06-22 78 22 40

Contact Formulier