RV Actief

Avontuurlijk Twente, Het weekend waar de mannen zich van de jongens onderscheiden….


Twente, de place to be waar jij en je vrienden de tijd van hun leven gaan hebben. Stel je voor: het brullen van de buggy’s terwijl jij en je kameraden de Twentse wildernis doorkruisen. Modderige paden, uitgestrekte bossen – Twente onthult zijn ruige kant. S ‘avonds lekker nagenieten met een biertje! Een tapje? Nee joh! Gewoon een halve liter!

In en outdoor Fun!

Of je nou op een mountainbike of in een buggy door de Twentse bossen wil scheuren, abseilen in een steengroeve of indoor Formule 1 Simracen en Lasergamen, bij ons in Twente ben je aan het juiste adres! Wij van RV Actief kennen alle ins en outs in Twente en hebben een breed scala aan activiteiten. Dit in combinatie met de jarenlange ervaring op het gebied van groepsreizen, zorgt ervoor dat wij iedere groep een onvergetelijk weekend Twente laten beleven!

base-image-3-2

“Natuurlijk” Gastvrij

In gastvrij Twente kun je proeven van lokale lekkernijen , zoals de beroemde krentenwegge of de ambachtelijke boerenkaas. De gezellige eetgelegenheden serveren gerechten met ingrediënten die rechtstreeks van de nabijgelegen velden en boerderijen komen.

Overnachten doe je midden in de wonderschone Twentse natuur. In een prachtige authentiek Twentse Herberg aan de rand van Oldenzaal richting de Duitse grens komen jullie s ‘avonds helemaal tot rust na een dag vol avontuur. Lekker een kaartje leggen bij de openhaard of een op maat gemaakte pub-quiz over jou en je vrienden. Met een lekkere beugel Grolsch beleef je dag nog een keer opnieuw.