RV Actief

Twente Toer

Twente Toer heeft een ruim aanbod in diverse voertuigen. Zowel met als zonder rijbewijs kun je bij hun terecht. E-Choppers, Scooters, Tuk Tuks en Buggy’s, maar ook E- en Fatbikes. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een hapje en een drankje bij Twente Toer aan te schuiven. Het hapje en een drankje in combinatie met een gezellige pubquiz of een spannende Alleskunner maakt de dag helemaal af. 

In samenwerking met RV Actief zijn er verschillende activiteiten mogelijk, de activiteiten kunnen ook gecombineerd worden. Arrangementen met eten en drinken zijn ook mogelijk. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

E-Choppertocht

Stap bij ons op een leuke E-chopper en ontdek Twente op een ontspannen manier. We hebben verschillende routes uitgezet door de natuur, langs weilanden en mooie vergezichten. De tocht leidt u onder meer langs het Singraven en Het Everloo. Ook zijn de routes uit te breiden met leuke tussenstops zoals een lunch midden in een weiland of een rondje Klootschieten. Uiteraard mag u ook uw eigen rondje rijden.

De Alleskunner

De Alleskunner is een hilarische activiteit die uitermate geschikt is voor grote groepen. Het spel is voor iedereen toegankelijk en is zowel voor de deelnemers leuk als voor de toeschouwers. Voor elke groep maken wij het spel op maat. Elke ronde worden er anderen opdrachten/spellen gespeeld. Er zijn doe-opdrachten, algemene kennis vragen of juist specifieke vragen over jullie groep. Spellen die je echt moet kunnen, maar ook opdrachten waarbij je simpelweg geluk moet hebben. Na elke ronde vallen er mensen af. Net zo lang totdat er één winner is: DE ALLESKUNNER!

Pubquiz

Wil jij de kennis testen van jouw collega’s, vrienden of teamgenoten? Gezellig onder het genot van een drankje en een hapje een leuke en gezellige activiteit beleven? Tijdens deze quiz wordt je algemene kennis getest, maar komen ook specifieke onderwerpen aan bod. De quiz kent standaard zeven rondes. Vele “oh-ja” momenten gaan voorbij komen tijdens deze gezellige quiz. 

Twente Toer is een jong bedrijf dat zich richt op de recreatie sector in Ootmarsum, Twente. In 2013 zijn ze begonnen met de verhuur van 1 TukTuk en ondertussen is Twente Toer uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 450 voertuigen, een eigen locatie en medewerkers die er elke dag weer vol energie voor gaan om jullie een gaaf uitje te bieden. Ze hebben een passie voor bijzondere voertuigen.

Ze zitten midden in het toeristisch gebied met vele bezienswaardigheden, hotels, campings, historie, kunst en zijn trots op Ootmarsum. Dat gevoel delen we graag met jullie. De Twentse nuchterheid en klaar staan voor een ander zijn 2 waarden die passen bij een Tukker.