RV Actief

't Twents Kwartiertje

‘t Twents Kwartiertje is een bedrijf met een groot aanbod aan verschillende voertuigen, denk hierbij bijvoorbeeld aan Solexen, Tuktuks, Scooters en E-Choppers. Maar ook activiteiten als de spannende Alleskunner of de gezellige Pubquiz zijn perfect voor de locatie van ‘t Twents Kwartiertje. In de 3 zalen is het perfect om deze activiteiten met een grote groep te organiseren. De zalen kunnen ook als 1 grote zaal gebruikt worden en zo kan de locatie plaats bieden voor groepen tot wel 400 personen. Ook is de Escape Box van de Vliegende Hollander te spelen bij ‘t Twents Kwartiertje. 

In samenwerking met RV Actief zijn er verschillende activiteiten mogelijk, de activiteiten kunnen ook gecombineerd worden. Arrangementen met eten en drinken zijn ook mogelijk. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

E-Choppertocht

Stap bij ons op een leuke E-chopper en ontdek Twente op een ontspannen manier. We hebben verschillende routes uitgezet door de natuur, langs weilanden en mooie vergezichten. De tocht leidt u onder meer langs het Singraven en Het Everloo. Ook zijn de routes uit te breiden met leuke tussenstops zoals een lunch midden in een weiland of een rondje Klootschieten. Uiteraard mag u ook uw eigen rondje rijden.

De Alleskunner

De Alleskunner is een hilarische activiteit die uitermate geschikt is voor grote groepen. Het spel is voor iedereen toegankelijk en is zowel voor de deelnemers leuk als voor de toeschouwers. Voor elke groep maken wij het spel op maat. Elke ronde worden er anderen opdrachten/spellen gespeeld. Er zijn doe-opdrachten, algemene kennis vragen of juist specifieke vragen over jullie groep. Spellen die je echt moet kunnen, maar ook opdrachten waarbij je simpelweg geluk moet hebben. Na elke ronde vallen er mensen af. Net zo lang totdat er één winner is: DE ALLESKUNNER!

Pubquiz

Wil jij de kennis testen van jouw collega’s, vrienden of teamgenoten? Gezellig onder het genot van een drankje en een hapje een leuke en gezellige activiteit beleven? Tijdens deze quiz wordt je algemene kennis getest, maar komen ook specifieke onderwerpen aan bod. De quiz kent standaard zeven rondes. Vele “oh-ja” momenten gaan voorbij komen tijdens deze gezellige quiz. 

Escape box

Onze gloednieuwe Escape Box! Met deze unieke ervaring kun je de spanning van een escape room ervaren, waar en wanneer je maar wilt. Huur onze Escape Box op locatie en verzamel je vrienden en familie om samen te werken en de mysteries en puzzels van de kist op te lossen.

Sinds 2007 zijn ze actief, onder de naam Solexverhuur Twente, met het verhuren van solexen en tuktuk’s, deze hobby is bij huis begonnen. Inmiddels hebben ze 150 solexen in de verhuur, 10 originele tuktuk’s, 30 e-choppers, 10 e-puch’s en 25 retro look scooters. Deze verhuren ze vanaf de eigen feestlocatie aan de Gunnerstraat in Weerselo.

Inmiddels bieden ze veel meer aan dan alleen een mooie rondrit door Twente; eigen feestzalen, escape rooms, speelhal, themafeesten en all-in arrangementen.

Iedere feestzaal beschikt over een eigen overdekt terras (serre), dat uitermate geschikt is om te barbecueën.
De 3 zalen kunnen ook als 1 grote zaal gebruikt worden, zo bieden ze plaats aan groepen tot 400 personen!