RV Actief

Bedrijvenrace

  • 2 tot 24 personen
  • € 225,-
  • Racen voor 8 personen
  • Hapje en drankjes inbegrepen
  • Invulling VrijMiBo
  • Finaleweek

Zijn jullie klaar om je bedrijf te vertegenwoordigen en te laten zien welk bedrijf de snelste coureur van de regio heeft? De Twentse Bedrijvenrace bij Race Park Twente biedt de kans aan om de teamgeest te tonen, je snelheid te bewijzen en de ultieme racekampioen te worden. Willen jullie de Vrijdagmiddagborrel een keer in een nieuw jasje steken? Meld je dan aan en race op één van de beschikbare vrijdagmiddagen tegen je collega’s en wie weet mogen 1 of meerdere van jouw collega’s terugkomen in de finaleronde!

Voorjaars- en Najaarscompetitie: De strijd begint met twee opwindende competities, elk bestaande uit wekelijkse racesessies. Bedrijven zullen met hun beste coureurs aantreden om deel te nemen aan de competitie en strijden om een plaats in de top 16.

Finale Ronde: De top 16 snelste coureurs van de voorjaarscompetitie nemen het tegen elkaar op in de maand juni/juli. De top 16 snelste coureurs van de najaarscompetitie nemen het tegen elkaar op in de finale in de maand december. Hier zal per competitie worden bepaald welk bedrijf de snelste coureur van de regio heeft.

Bedrijventeams: Elk bedrijf krijgt de kans om met acht personen deel te nemen aan de competitie. Misschien mag 1 van jullie collega’s het wel op gaan nemen tegen de andere deelnemende bedrijven. Alleen de 16 beste coureurs van alle bedrijven strijden in de finale mee om de titel.

Racesessies: Binnen de 2 uur zullen de deelnemers een vrije training, kwalificatie en uiteindelijk de race op het wereldberoemde Circuit Zandvoort ervaren.

Top 16 Finale: De top 16 snelste coureurs van de voorjaarscompetitie nemen het tegen elkaar op in de maand juni/juli. De top 16 snelste coureurs van de najaarscompetitie nemen het tegen elkaar op in de finale in de maand december. Hier zal per competitie worden bepaald welk bedrijf de snelste coureur van de regio heeft.

Tijd: Elke vrijdagmiddag tussen 14.00 en 18.00 kan er geracet worden door bedrijven. Voor ieder bedrijf kan een tijdsblok van 2 uur worden gereserveerd. 

Voorjaarscompetitie: februari – juni/juli   

Najaarscompetitie: augustus – december

Prijs: De prijs bedraag 225,-. Hierbij is het racen voor 8 personen en een borrelplank en drank inbegrepen voor 2 uur. Extra personen zijn in overleg bij te boeken.

Supporters zijn ook zeker welkom.

Teambuilding: Versterk de teamgeest binnen uw bedrijf.

Spanning en Plezier: Ervaar de opwinding van het racen op een professioneel circuit.

Regionale Trots: Laat zien welk bedrijf de snelste coureur van Twente heeft.

 

Klaar om gas te geven? Neem contact met ons op om jouw bedrijf in te schrijven en bereid je voor op een onvergetelijke race-ervaring in Racepark Twente!