RV Actief

Restaurant 't Pläske

Bij deze locatie kun je genieten van een gezellige en stijlvolle sfeer, zonder dat het een aanslag is op je portemonnee. Of je nu jong of oud bent, je zult je hier zeker thuis voelen dankzij de unieke ambiance. Gastvrijheid en snelle service staan hoog in het vaandel. Of je nu zin hebt in een lekker kopje koffie met iets lekkers erbij, een uitgebreide lunch, een smaakvol diner of gewoon een gezellige borrel op het terras, hier hebben ze voor ieder wat wils! Ook is de mogelijkheid om het zaaltje boven te benutten met een eigen gezelschap. 

In samenwerking met RV Actief zijn er verschillende activiteiten mogelijk, de activiteiten kunnen ook gecombineerd worden. Arrangementen met eten en drinken zijn ook mogelijk. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Pubquiz

Wil jij de kennis testen van jouw collega’s, vrienden of teamgenoten? Gezellig onder het genot van een drankje en een hapje een leuke en gezellige activiteit beleven? Tijdens deze quiz wordt je algemene kennis getest, maar komen ook specifieke onderwerpen aan bod. De quiz kent standaard zeven rondes. Vele “oh-ja” momenten gaan voorbij komen tijdens deze gezellige quiz. 

City Challenge

Met de City Challenge gaan jullie in groepen op pad om het raadsel van Koning Othmar op te lossen. Door het pittoreske Ootmarsum gaan jullie op zoek naar de juiste locaties en gaan jullie de vragen beantwoorden. 

De Alleskunner

De Alleskunner is een hilarische activiteit die uitermate geschikt is voor grote groepen. Het spel is voor iedereen toegankelijk en is zowel voor de deelnemers leuk als voor de toeschouwers. Voor elke groep maken wij het spel op maat. Elke ronde worden er anderen opdrachten/spellen gespeeld. Er zijn doe-opdrachten, algemene kennis vragen of juist specifieke vragen over jullie groep. Spellen die je echt moet kunnen, maar ook opdrachten waarbij je simpelweg geluk moet hebben. Na elke ronde vallen er mensen af. Net zo lang totdat er één winner is: DE ALLESKUNNER! 

Bij Restaurant ‘t Pläske is het mogelijk om à la carte te bestellen van de uitgebreide menukaart. De kaart is gevuld met veel verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Van carpaccio tot tomatensoep en van ossenhaaspuntjes tot vegetarische quiche. Voor groepen vanaf 15 personen kun je bij ‘t Pläske terecht voor drie 3-gangenmenu’s en vanaf 25 voor diverse buffetten.