RV Actief

Restaurant Booms Jans

Booms Jans is een nieuw en levendig restaurant gevestigd in het dorpje Lattrop-Breklenkamp. 

De nadruk ligt bij Booms Jans op gezelligheid en lekker eten tegen een betaalbare prijs. De ligging naast Camping de Rammelbeek zorgt ervoor dat er altijd iets te beleven is. Bovendien is het de perfecte tussenstop voor fietsers, wandelaars en zelfs voor avonturiers die op zoek zijn naar leuke activiteiten en nog veel meer!

Het restaurant van Booms Jans is zeer geschikt voor het organiseren van de activiteiten van RV Actief. Een gezellige binnen- en buitenlocatie maakt dit de perfecte plek voor jullie Alleskunner of Highland Games. De locatie heeft plek voor groepen tot 60 personen en biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van eten en drinken. De activiteiten zijn dan ook perfect te combineren met de arrangementen van Booms Jans. 

In samenwerking met RV Actief zijn er verschillende activiteiten mogelijk, de activiteiten kunnen ook gecombineerd worden. Arrangementen met eten en drinken zijn ook mogelijk. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Highland Games

Op zoek naar een sportief dagje uit met vrienden? Speel dan nu de Highland Games bij de restaurant Boom Jans. Schotse muziek aan, mouwen opstropen, show je spierballen aan elkaar, een originele schotse kilt voor iedereen en de strijd kan beginnen. Wie o wie kan zich voor eens en altijd de sterkste noemen.

De Alleskunner

De Alleskunner is een hilarische activiteit die uitermate geschikt is voor grote groepen. Het spel is voor iedereen toegankelijk en is zowel voor de deelnemers leuk als voor de toeschouwers. Voor elke groep maken wij het spel op maat. Elke ronde worden er anderen opdrachten/spellen gespeeld. Er zijn doe-opdrachten, algemene kennis vragen of juist specifieke vragen over jullie groep. Spellen die je echt moet kunnen, maar ook opdrachten waarbij je simpelweg geluk moet hebben. Na elke ronde vallen er mensen af. Net zo lang totdat er één winner is: DE ALLESKUNNER! 

Lasergamen

Voel de adrenaline en ga het lasergamegevecht aan op deze mooie locatie! Daag je vrienden uit en ontdek wie de beste schutter is van jullie vriendengroep. Lasergamen is leuk voor jong en oud, gaaf voor een vrijgezellenfeest maar ook zeer geschikt voor kinderfeestjes. 

Pubquiz

Wil jij de kennis testen van jouw collega’s, vrienden of teamgenoten? Gezellig onder het genot van een drankje en een hapje een leuke en gezellige activiteit beleven? Tijdens deze quiz wordt je algemene kennis getest, maar komen ook specifieke onderwerpen aan bod. De quiz kent standaard zeven rondes. Vele “oh-ja” momenten gaan voorbij komen tijdens deze gezellige quiz. 

Escape box

Onze gloednieuwe Escape Box! Met deze unieke ervaring kun je de spanning van een escape room ervaren, waar en wanneer je maar wilt. Huur onze Escape Box op locatie en verzamel je vrienden en familie om samen te werken en de mysteries en puzzels van de kist op te lossen.

City Challenge of Auto Rally

Benieuw naar activiteiten buiten de camping? De City Challenge is uitermate geschikt om buiten de camping te spelen. Je loopt door de straten van naastgelegen stad Ootmarsum en speelt hier de City Challenge van Koning Othmar. Booms Jans is daarnaast ook een mooie locatie om te beginnen en eindigen met de Auto Rally. Met Oldtimers of eigen auto’s gaan jullie op pad om de Twentse natuur te ontdekken aan de hand van het Roadbook. 

 

Restaurant Booms Jans is gelegen op Camping de Rammelbeek. Al 50 jaar is Camping de Rammelbeek een geliefde bestemming in Twente. De camping is opgedeeld in twee zones. Eén zone is gericht op gezinnen met kinderen, waar ze kunnen genieten van een overdekt zwembad en een indoorspeeltuin. De andere zone, de Rustzone, is ideaal voor rustzoekers, met een serene visvijver en het restaurant Booms Jans. De ruime kampeerplaatsen, sommige zelfs met privé sanitair, bieden comfort voor iedereen, of je nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning. De prachtige locatie midden in de Twentse natuur maakt de camping erg geschikt voor wandelaars of fietsers die graag op pad zijn.