RV Actief

Partycentrum Ensink

Bij Ensink ben je op het juiste adres voor je feestje. Met twee zalen en een café is er genoeg mogelijkheid om jullie activiteiten te organiseren bij Partycentrum Ensink. Voor een gezellige Pubquiz, een leuke Alleskunner of de spannende Escape Box kun je bij Ensink in de zaal terecht. Voor de Highland Games, Bubbleball, Archery Tag of Lasergamen is er een groot grasveld beschikbaar waar door middel van obstakels een mooi terrein gecreëerd kan worden voor het Lasergamen en Archery Tag. Is de activiteit afgelopen? Dan staat er al een heerlijk buffet en een drankje op jullie te wachten. 

In samenwerking met RV Actief zijn er verschillende activiteiten mogelijk, de activiteiten kunnen ook gecombineerd worden. Arrangementen met eten en drinken zijn ook mogelijk. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lasergamen

Voel de adrenaline en ga het lasergamegevecht aan op deze gezellige locatie in Reutum! Daag je vrienden uit en ontdek wie de beste schutter is van jullie vriendengroep. Lasergamen is leuk voor jong en oud, gaaf voor een vrijgezellenfeest maar ook zeer geschikt voor kinderfeestjes. De indoor als outdoor mogelijkheden zijn er bij Antje en Billy en maakt het Lasergamen extra spannend. Ren door de zalen en tuinen rondom het café! 

Archery Tag

Willen jullie niks met lasers doen maar toch wel een spannend gevecht hebben bij Antje & Billy. Ga dan de strijd tegen elkaar aan met pijl en boog. Op het terrein wordt een speelveld uitgezet waar jullie met pijl en boog op elkaar gaan schieten. Archery Tag is een mix van boogschieten, stratego en paintball, alleen dan zonder blauwen plekken achteraf. 

Bubblebal

Bubblebal is een hilarische voetbalvorm die hier buiten gespeeld kan worden. Met twee teams strijd je tegen elkaar, maar er is één essentieel verschil; iedere speler zit in een Bubbleball. Hierdoor kun je ongegeneerd je collega omver lopen of je teamgenoot sandwichen. Het is een intensief spel. Hierdoor heb je niet voor iedere deelnemer een Bubbleball nodig, maar kun je prima door wisselen. Het is om die reden ook uitermate geschikt te combineren met andere activiteiten of juist als “tussendoortje” tijdens een vergadering of congres.

Highland Games

Op zoek naar een sportief dagje uit met vrienden? Speel dan nu de Highlandgames bij Antje & Billy. Schotse muziek aan, mouwen opstropen, show je spierballen aan elkaar, een originele schotse kilt voor iedereen en de strijd kan beginnen. Wie o wie kan zich voor eens en altijd de sterkste noemen.

De Alleskunner

De Alleskunner is een hilarische activiteit die uitermate geschikt is voor grote groepen. Het spel is voor iedereen toegankelijk en is zowel voor de deelnemers leuk als voor de toeschouwers. Voor elke groep maken wij het spel op maat. Elke ronde worden er anderen opdrachten/spellen gespeeld. Er zijn doe-opdrachten, algemene kennis vragen of juist specifieke vragen over jullie groep. Spellen die je echt moet kunnen, maar ook opdrachten waarbij je simpelweg geluk moet hebben. Na elke ronde vallen er mensen af. Net zo lang totdat er één winner is: DE ALLESKUNNER!

Pubquiz 

Gezellig onder het genot van een drankje en een hapje een leuke en gezellige activiteit beleven? Dan is onze Pubquiz iets voor jullie! Tijdens deze quiz wordt je algemene kennis getest, maar komen ook specifieke onderwerpen aan bod. De quiz kent standaard zeven rondes. Vele “oh-ja” momenten gaan voorbij komen tijdens deze gezellige quiz. Het is tevens mogelijk om een achtste ronde toe te voegen met vragen over je eigen groep. Geef je quiz een persoonlijk tintje en test de onderlinge kennis! Daarnaast kunnen we de Pubquiz ook uitbreiden tot een soort spelshow met bijvoorbeeld onze Mega Games. 

Klootschieten

Klootschieten is een sportieve manier om heerlijk te kunnen genieten van het mooie Twentse landschap. Al gooiend ontdek je samen met je vrienden, familie of collega’s de mooiste binnenwegen en baan je jezelf een weg door het prachtige bosrijke gebied.

Naast de zalen en het café beschikt Ensink ook over een bistro: Bistro ‘n Bels. Bij dit familiebedrijf is in de bistro de mogelijkheid om heerlijk te genieten van een à la carte menu met allerlei verschillende gerechten. De gerechten variëren van vis tot vlees en vegetarisch. 

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor de catering van Ensink. De keuze uit catering is reuze. Ensink heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen ontbijten, lunches, borrels, fingerfood, walking dinners, diner en warme en koude buffetten, front cooking en jaargetijdenbuffet.