RV Actief

Parkhotel De Wiemsel

Het Parkhotel de Wiemsel, een viersterren superior accommodatie met 56 suites en gastenkamers, bevindt zich aan de grens tussen Nederland en Duitsland, te midden van het prachtige landschap van Twente. Gasten kunnen ontspannen in de Spa & Wellness, genieten van zowel binnen- als buitenzwembaden, en zich laten verwennen met culinaire hoogstandjes in het gastronomische restaurant “De Wanne”. Een blikvanger is ook de eigen Kunstgalerie Parkhotel de Wiemsel, met een diverse collectie hedendaagse kunst van over de hele wereld.

In samenwerking met RV Actief zijn er verschillende activiteiten mogelijk, de activiteiten kunnen ook gecombineerd worden. Arrangementen met eten en drinken zijn ook mogelijk. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Alleskunner

De Alleskunner is een hilarische activiteit die uitermate geschikt is voor grote groepen. Het spel is voor iedereen toegankelijk en is zowel voor de deelnemers leuk als voor de toeschouwers. Voor elke groep maken wij het spel op maat. Elke ronde worden er anderen opdrachten/spellen gespeeld. Er zijn doe-opdrachten, algemene kennis vragen of juist specifieke vragen over jullie groep. Spellen die je echt moet kunnen, maar ook opdrachten waarbij je simpelweg geluk moet hebben. Na elke ronde vallen er mensen af. Net zo lang totdat er één winner is: DE ALLESKUNNER! 

City Challenge

Met de City Challenge gaan jullie in groepen op pad om het raadsel van Koning Othmar op te lossen. Door het pittoreske Ootmarsum gaan jullie op zoek naar de juiste locaties en gaan jullie de vragen beantwoorden. 

Escape box

onze gloednieuwe Escape Box! Met deze unieke ervaring kun je de spanning van een escape room ervaren, waar en wanneer je maar wilt. Huur onze Escape Box op locatie en verzamel je vrienden en familie om samen te werken en de mysteries en puzzels van de kist op te lossen.

 

Parkhotel de Wiemsel biedt een sfeervolle ambiance die perfect is voor onvergetelijke momenten. Van het prachtige terrein tot het verfijnde Restaurant de Wanne, uw gasten zullen genieten van de hartelijke service en professionaliteit van ons team. Ook voor corporate events bieden we een dynamische vergaderomgeving met moderne technologie en bekwame ondersteuning.