RV Actief

A Spellen – € 12,50 per stuk

Mega Jenga 

Stel je voor: een klassiek spel, maar dan groter, gekker en boordevol plezier! Met Mega Jenga wordt elk evenement een torenhoge ervaring vol spanning en uitdaging. Geschikt voor jong en oud – durf jij de Mega Jenga-uitdaging aan?

Jumbo Mikado

Het klassieke Mikado maar dan met levensgrote stokken! Duik in een wereld van behendigheid en strategie en zorg ervoor dat jij de meeste stokken pakt. Jumbo Mikado is leuk voor jong en oud en staat garant voor plezier.

B Spellen – € 22,95 per stuk

Levend Schaken

Stap in de wereld van koningen, koninginnen en schaakmat maar dan op een grotere schaal! Levend Schaken brengt het klassieke spel naar een geheel nieuw niveau, waar strategie en plezier samenkomen voor een unieke ervaring. Geschikt voor alle leeftijden – schaak je mee in dit levendige avontuur?

GigaTwister

Daag al je vrienden uit om samen Giga Twister te spelen. Een uitdagend en ontzettend leuk spel dat je met maar liefst 2 tot 10  personen tegelijkertijd kunt spelen! Giga twister is een origineel gezelschapsspel voor binnen en buiten, voor jong en oud en voor heel de familie. Of u nu op de mega twister mat staat of scheidsrechter bent; iedereen heeft plezier. Doe mee met de gekke worsteling om handen en voeten op de beste plaats te krijgen, en probeer je tegenstanders omver te tuimelen.

C Spellen – € 34,95 per stuk

Reuze Dammen

Verplaats je damstenen naar een groter, gewaagder niveau met Giga Dammen! Een gigantisch spel dat strategie en plezier combineert voor een onvergetelijke ervaring. Geschikt voor alle leeftijden – bereid je voor op groots denken en groots plezier!

Spellen combineren kan natuurlijk ook! Kies een spel uit Pakket A, B en C en huur deze drie spellen voor slechts € 64,95! 

Andere combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk! Vraag ons naar de prijzen.

De verhuur prijzen zijn exclusief bezorgkosten. Ben je niet in de gelegenheid om de materialen bij ons op te halen (Legtenbergerstraat 6, Weerselo)? Dan komen we het bij jou bezorgen en weer ophalen. De kosten hiervoor bedragen € 35,- wanneer de afstand binnen een straal van 20km vanaf Oldenzaal is. Iedere extra kilometer is € 1,- per km.