RV Actief

Meewerkstage

Ben jij op zoek naar een superleuke stageplek in het mooie Twente? Lees dan verder! Ontdek, beleef en ervaar de vele activiteiten voor jong en oud die je in Twente kunt ondernemen. Van bubblebal tot escape challenges en van Formule 1 racen tot lasergamen. Ontdek ze allemaal!

Wil jij die té gekke stageplek om jouw skills in de marketing en communicatie verder te ontwikkelen? En ben jij die enthousiaste, gedreven en gezellige HBO student? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Je stage-opdracht zal bestaan uit het actief meedenken en werken in de breedste zin van het woord. Tijdens je stage kun jij je rugzak goed vullen met de vele marketingactiviteiten waar jij bij betrokken wordt. Van de invulling van social media, mailings en tal van andere marketing communicatie activiteiten, maar ook in het meedenken in het uitbreiden van ons activiteitenaanbod. Uiteraard hoort daar ook het testen van nieuwe activiteiten bij en het helpen ontwikkelen daarvan.

Een dosis zelfvertrouwen, enthousiasme, creativiteit en feeling met recreatie en leuke activiteiten. Uiteraard ben je initiatiefrijk, houd je van een uitdaging en ken je onze regio goed. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, weet van aanpakken en hebt uiteraard kennis van de verschillende digital media kanalen. Je bent op dit moment HBO student van een opleiding die past bij bovenstaande omschrijving. Maar nog belangrijker vinden wij jouw motivatie om samen met ons dit tot een succes te gaan maken.

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat je heel enthousiast bent over bovenstaande stageplek. Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Stuur een motivatiemail naar ons waarom jij dé persoon voor ons bent of vul HIER het formulier in. Graag met je CV erbij. Wil je eerst meer informatie dan mag je ons altijd bellen. Tot snel!