RV Actief

Düsseldorf

  • Mallorca aan de Rijn
  • Fantastische gebouwen
  • Historische Altstadt
  • Brouwerijen
  • Königsallee
  • Rheinuferpromenade

Düsseldorf, het Mallorca aan de Rijn! Met zijn vele uitgaansmogelijkheden, bezienswaardigheden en rijke bierhistorie is Düsseldorf de perfecte stad voor een sportief maar ook gezellig teamweekend. Of je nou vanaf de Rijntoren wilt genieten van het prachtige uitzicht, een rondvaart over de Rijn wilt maken of wilt genieten van de prachtige bierhistorie middels een uitgebreide brouwerij tour, Düsseldorf heeft het!  

S ’avonds heerlijk bijkomen in de prachtige Alt Stad of toch liever met je team het rijke uitgaansleven beleven? Hier zijn de mogelijkheden eindeloos.   

Düsseldorf
Met een afstand van 200 km vanaf Utrecht is Düsseldorf een erg leuke stad om een ​​weekend of midweek te bezoeken. Deze bijna negen eeuwen oude stad ligt in het grootste industriegebied van Europa en er is van alles te beleven voor jong en oud.

Specialiteiten
Duitsland, en Düsseldorf in het bijzonder, heeft een rijke biergeschiedenis, dus een bezoek aan en rondleiding door de plaatselijke brouwerij mag niet ontbreken. Naast de biercultuur kun je Düsseldorf niet verlaten zonder heerlijke Duitse Bratwürsten te hebben geproefd.

Bezienswaardigheden
Bekijk de stad vanaf de Rheinturm, ontdek de “Altstad” of bezoek de ruïne in Kaiserswerth. Of u nu op de Rijn wilt varen of wilt winkelen aan de Köningsallee Düsseldorf heeft genoeg mogelijkheden voor jong en oud. Laat ons de planning maken naar uw wensen en wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt

Brouwerij rondleiding Alt Bier 
Ervaar op een persoonlijke manier de brouwcultuur van Düsseldorf. Tijsens een twee uur durende rondleiding kom je langs 4 brouwerijen in de Alt Stadt en kom je alles te weten over de biercultuur en natuurlijk over de stad. 

Segway rondleiding langs de Rijn 

Ontdek de Rijnpromenade op een Segway. Tijdens deze begeleide tour kom je langs het prachtige landschap van rivieroevers en bewonder je tal van historische bezienswaardigheden. 

Rijntoren 

Geniet vanaf het baken van Düsseldorf, de Rijntoren van het prachtige uitzicht over de stad. Een adembenemend uitzicht over de Rijnmetropool, de Köningsallee, de Hofgarten en de Mediahaven. Dit natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. 

City sigthseeing cruise over de Rijn 

Geniet van een fantastische boottocht over de Rijn en ontdek de prachtige stad vanaf het water. Ontdek de oude en de nieuwe stad en kijk hoe alle prachtige bezienswaardigheden voorbijdrijven terwijl je ontspant op het dek. 

In de steden en regio’s waar wij onze meerdaagse reizen organiseren, werken wij samen met verschillende logiesbedrijven. Wij vinden het belangrijk om voor iedere portemonnee, een passende aanbieding te kunnen maken. Standaard werken wij met hotels met een minimale kwalificatie vanaf drie sterren, inclusief ontbijt. Hierbij bieden wij ook de mogelijkheid van halfpension tot all-inclusive. Uiteraard is het ook mogelijk om een Luxe vijf sterren hotel te boeken met Wellens en golfbanen, of juist groepsverblijven met activiteitenweides.

Dit is een voorbeeldprogramma, het uiteindelijke programma en de bijbehorende activiteiten wordt in overleg samengesteld. 

Dag 1 

15.00 uur Inchecken hotel 
17.30 uur Diner 

19:30 uur Vrije tijd

21.00 uur Pubquiz 

Dag 2 

08.00 uur Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel 

10:00 uur Segway rondleiding langs de Rijn 
12.00 uur   Lunch 

13:30 uur Vrije tijd  
16.00 uur           Brouwerij rondleiding Alt Bier 

18.30 uur Avondeten 

21:30 uur Ontdek het uitgaansleven van Düsseldorf 

Dag 3

08.00 uur Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel 

10:00 uur City sightseeing cruise over de Rijn 

13:30 uur Vrije middag, ontdek Düsseldorf op eigen gelegenheid. 

17:00 uur Einde van een fantastisch weekend Düsseldorf