RV Actief

Düsseldorf Het mallorca aan de rijn!

Aanvraag

Düsseldorf, het Mallorca aan de Rijn! Met zijn vele uitgaansmogelijkheden, bezienswaardigheden en rijke bierhistorie is Düsseldorf de perfecte stad voor een sportief maar ook gezellig teamweekend. Of je nou vanaf de Rijntoren wilt genieten van het prachtige uitzicht, een rondvaart over de Rijn wilt maken of wilt genieten van de prachtige bierhistorie middels een uitgebreide brouwerij tour, Düsseldorf heeft het!

S ’avonds heerlijk bijkomen in de prachtige Alt Stad of toch liever met je team het rijke uitgaansleven beleven? Hier zijn de mogelijkheden eindeloos.  

Düsseldorf

Met een afstand van 200 km vanaf Utrecht is Düsseldorf een erg leuke stad om een weekend of midweek naar toe te gaan. Deze bijna negen eeuwen oude stad ligt in het grootste industriegebied van Europa, en heeft van alles te beleven voor jong tot oud.

Specialiteiten

Duitsland en met name Düsseldorf heeft een rijke bierhistorie, een bezoek en rondleiding aan de plaatselijk brouwerij mag dan ook niet ontbreken. Naast de biercultuur kun je Düsseldorf ook niet verlaten zonder geproefd te hebben van heerlijk Duitse Bratwürsten.

Bezienswaardigheden

Bekijk de stad vanaf de Rheinturn, ontdek de Altstad of bezoek de ruines in Kaiserswerth. Of je nou wil varen ove de Rijn of winkelen op de Köningsallee Düsseldorf heeft tal van mogelijkheden voor jong en oud. Laat ons conform jullie wensen de planning maken en wij zorgen ervoor dat je niets mist

Brouwerij rondleiding Alt Bier
Ervaar op een persoonlijke manier de brouwcultuur van Düsseldorf. Tijdens een twee uur durende rondleiding kom je langs 4 brouwerijen in de Alt Stadt en kom je alles te weten over de biercultuur en natuurlijk over de stad.

Segway rondleiding langs de Rijn

Ontdek de Rijnpromenade op een Segway. Tijdens deze begeleide tour kom je langs het prachtige landschap van rivieroevers en bewonder je tal van historische bezienswaardigheden.

Rijntoren

Geniet vanaf het baken van Düsseldorf, de Rijntoren van het prachtige uitzicht over de stad. Een adembenemend uitzicht over de Rijnmetropool, de Köningsallee, de Hofgarten en de Mediahaven. Dit natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

City sigthseeing cruise over de Rijn

Geniet van een fantastische boottocht over de Rijn en ontdek de prachtige stad vanaf het water. Ontdek de oude en de nieuwe stad en kijk hoe alle prachtige bezienswaardigheden voorbijdrijven terwijl je ontspant op het dek.

Escape tour Düsseldorf

 Maak kennis met de rijkste biermagnaat en uitvinder van het Altbier. Zijn naam is Hoppeditz en zijn aanzien is groots in Düsseldorf. Met de Escape Tour Düsseldorf gaan jullie terug in de tijd, naar het jaar 1825. Dit is het jaar waar het succesvolle leven van Hoppeditz een ommezwaai maakte. Hij moest namelijk vluchten voor de burgemeester en zijn vrouw!

Königsallee

 Een bekende en luxe winkelboulevard in Düsseldorf is de Königsallee. Deze winkelboulevard ligt in het oosten van het oude stadscentrum en is een prachtige bezienswaardigheid om te bezoeken.  Düsseldorf heeft een traditie in luxe mode. In de 18e eeuw werden hier al verschillende luxe kledingstukken gecreëerd. Daarnaast vinden er in Düsseldorf ook verschillende internationale modebeurzen plaatsen. Niet gek dat deze stad een luxe winkelboulevard heeft. Je vind er verschillende luxe merken, zoals Gucci, Armani en Chanel.

Classic Remise Düsseldorf

 In het historische ronde locomotief gebouw vindt u het Classic Remise Düsseldorf. Hier bevindt zich een scala aan garages, hulpdiensten en dealers van klassieke auto’s. U vindt onder andere winkels voor auto-onderdelen, kleding, modelauto’s, accessoires en prachtige restaurants in dit gedenkwaardige gebouw.

De vele unieke ruimtes, welke tot de mooiste van Düsseldorf behoren, leveren gegarandeerd een unieke ervaring op.

Carnavalsmuseum, Düsseldorf

 Als je ineens het gevoel krijgt dat je in een Venetiaans carnaval zit, sta je hoogstwaarschijnlijk voor het Karnevalsmuseum. Dit geweldige museum is gebouwd in 2005 en heeft momenteel 3 verdiepingen. In dit museum ziet u tal van exposities van poppen in prachtige kostuums, veel foto’s en een brede collectie schilderijen van Carnival de Jacques Tilly. Op de derde verdieping bevindt zich een Media Center met meer dan 300 video’s met een mooie selectie van de meest levendige kermissen.

In de steden en regio’s waar wij onze teamweekenden organiseren, werken wij samen met verschillende logiesbedrijven. Wij vinden het belangrijk om voor iedere portemonnee, een passende aanbieding te kunnen maken.

Groepsaccommodatie

Voor het verblijf tijdens jullie teamweekend kun je kiezen voor een groepsaccommodatie. Een groepsaccommodatie is vaak goedkoper dan een hotel of appartement. Daarnaast is er binnen en buiten vaak genoeg ruimte voor (sportieve) activiteiten. Je kunt er vaak voor kiezen om je eigen ontbijt, lunch, en/of diner te verzorgen. Dit maakt het financieel ook een stukje aantrekkelijker.

Appartement

Wil je liever wat meer luxe maar ook de gemakken van het zelf koken en ontbijt en lunch op locatie te regelen, kies dan voor een appartement. Tevens zijn de kamers vaak wat kleiner waardoor je de groep meer kunt opsplitsen per slaapplek. Ideaal om bepaalde teamprocessen te versnellen maar ook te gebruiken om dezelfde types juist bij elkaar in te delen om het teamweekend zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Hotel

Liever wat meer luxe en de gemakken van een kant en klaar ontbijt en dinér (optioneel)? Kies dan voor een verblijf in een hotel. Vaak hebben de hotels die wij aanbieden, de mogelijkheden tot het reserveren of huren van een algemene vergaderruimte, ideaal voor het geven van presentaties en/of wedstrijdanalyses. Uiteraard bieden de hotels over het algemeen wat meer privacy qua badkamers etc. dan de appartementen en groepsaccommodaties.

Dit is een voorbeeldprogramma, het uiteindelijke programma en de bijbehorende activiteiten wordt in overleg samengesteld.

 Dag 1

15.00 uur            Inchecken hotel
17.30 uur            Diner
19:30 uur            Pubquiz

Dag 2

08.00 uur           Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel
10:00 uur            Segway rondleiding langs de Rijn
12.00 uur            Lunch
13:30 uur            Vrije tijd
16.00 uur            Brouwerij rondleiding Alt Bier
18.30 uur            Avondeten
21:30 uur            Ontdek het uitgaansleven van Düsseldorf

Dag 3

08.00 uur          Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel
10:00 uur           City sightseeing cruise over de Rijn
13:30 uur            Escapetour Düsseldorf
17:00 uur            Einde van een fantastisch weekend Düsseldorf