RV Actief

Bedrijfsreis naar Twente, verrassend veelzijdig!

Een Tukker is trots op haar omgeving én de Tukker is gastvrij. Wist je dat niet? Kan kloppen. Een Tukker is namelijk ook bescheiden. Een eigenschap die ze opzij zetten wanneer je één op één met hen bent. Dan komen ze los en laten ze je de mooiste plekjes zien van het schitterende coulisselandschap, nemen ze je mee naar historische plekjes en wordt je bourgondisch verrast met typische Twentse lekkernijen. Een personeelsreis naar Twente zal je doen verbazen hoe mooi en ondernemend Nederland kan zijn. En twee grote voordelen! Dichtbij en erg goed betaalbaar!

“Natuurlijk” Gastvrij

Wanneer je in Twente over straat loopt, valt het de niet Tukkers altijd op dat veel mensen je groeten en zo vriendelijk zijn. Alle tuintjes en boerenerven liggen er verzorgd en netjes bij. Mensen op straat zijn benaderbaar en staan voor je klaar als je een vraag hebt. Twente en de Tukkers zijn erg open en ontvangt haar gasten graag. De TROTS die elke Tukker heeft over haar eigen regio, willen ze graag tonen aan iedere bezoeker. Wanneer je een winkel in loopt is de klant nog echt koning en wanneer je op het terras een drankje besteld, kun je dat gewoon in het Nederlands doen.

Verschillende overnachtingsmogelijkheden

Wij werken met verschillende logies partijen om zo op elke wens in te kunnen spelen. Wil je overdag de rust en natuur beleven, maar ‘s avonds toch liever in de stad verblijven? Dan hebben we goede hotels in Oldenzaal, Hengelo, Enschede en Almelo. Wil je ‘s avonds met de groep lekker buiten rond het vuur zitten en ‘s morgens wakker worden en de reetjes voorbij zien lopen? Dan hebben wij fantastische groepsaccommodaties in verschillende prijsklassen. Van slapen onder de sterren, tot in een herberg met eigen bar en sauna tot in de Hooischuur. Enkel logies, logies en ontbijt, half pension tot All-inn. 

Bekijk ook:
City Challenge Ootmarsum

“Ontdek Ootmarsum met Koning Othmar”

Meerdaagse Düsseldorf

Het Mallorca aan de Rijn

Workshop Slagwerk

Slagwerk workshop door Olaf Fase

Lasergamen

Spanning en sensatie!

Auto rally

Beleef Twente vanuit de auto

De Alleskunner

De hilarische spelshow van TV

Dagtocht Rotterdam

Rotterdam make it happen!

Dagtocht Ruhrgebied

Veel meer dan die grauwe industrie!

Meerdaagse Twente

Beleef de Twentse nuchterheid