RV Actief

Losse verhuur Reuze Mikado

Aanvraag

Reuze Mikado is een activiteit die ook zeer geschikt om bij ons te huren. Moet je dit jaar jullie buurtfeest, familiedag, teamafsluiting, kinderfeest of zo maar een dag uit organiseren? Wij stellen onze materialen graag ter beschikking. Het voordeel is dat je de activiteit kunt spelen op je eigen gewenste moment en natuurlijk dat je hierdoor veel kosten bespaard.

De materialen zijn bij ons op kantoor in Weerselo (Zandhaarweg 24) af te halen. In overleg kunnen wij het eventueel ook bezorgen en afhalen.

Prijzen losse verhuur,

Reuze Mikado is voor alle leeftijden. Het brengt het fanatisme in ieder mens naar boven en hilariteit ten top. Reuze Mikado is voor ieder feest leuk zoals; 

 

  • bedrijfsfeest
  • vriendenweekend
  • Teamuitje
  • Vrijgezellenfeest
  • Verjaardagsfeest 

 

Losse verhuur kost slechts € 17,50 

 

Wanneer je het als extra activiteit boekt naast een andere activiteit (zoals de Escape Game, Archery Tag, Bubbleball, enz.) is het zelfs gratis. 

Algemene uitleg Reuze Mikado (zie pagina Reuze Mikado)

Spelvormen

Verwijder het stokje (130 cm), Er wordt met de klok mee gespeeld. Elke speler probeert op zijn beurt een stokje van zijn keuze uit het spel te halen. Hij mag hierbij in geen geval een ander stokje aanraken of verplaatsen. Als het hem lukt, wint hij het verwijderde stokje en kan verder gaan met het verwijderen van een volgend stokje.