RV Actief

Losse verhuur Reuze Mikado

Direct boeken

Verleg je grenzen en creëer een reusachtig doolhof van stokken, waar het oppakken van de juiste stok een kunst op zich is! 

Reuze Mikado transformeert elke gelegenheid tot een onvergetelijke ervaring vol plezier en competitie. Van buurtfeest tot kinderfeestje of een vrienden dag, reuze mikado is een laagdrempelige toevoeging aan jullie feestje. Leuk voor jong en oud!

Reuze Mikado is voor alle leeftijden. Het brengt bij iedere volwassene het kind weer in zich boven en elk kind is er dol enthousiast op. Reuze Mikado is voor ieder feest leuk zoals;

  • Bedrijfsfeest
  • Vriendenweekend
  • Teamuitje
  • Vrijgezellenfeest
  • Verjaardagsfeest

Reuze Mikado kun je bij ons huren als activiteit voor jouw eigen feest op jouw eigen locatie, of als extra activiteit bij een activiteit op onze locatie.

Het spel kost slechts € 12,50

Combineer de mikado met andere spellen voor een dag vol activiteiten!

Genoemde prijzen zijn per spel

A spellen

 

B Spellen

 

C spellen

 

Of kies voor het combipakket met een spel uit pakket A, pakket B en pakket C. Drie spellen voor slechts € 64,95

Algemene uitleg Reuze Mikado (zie pagina Reuze Mikado)

Spelvormen

Verwijder het stokje (130 cm), Er wordt met de klok mee gespeeld. Elke speler probeert op zijn beurt een stokje van zijn keuze uit het spel te halen. Hij mag hierbij in geen geval een ander stokje aanraken of verplaatsen. Als het hem lukt, wint hij het verwijderde stokje en kan verder gaan met het verwijderen van een volgend stokje.

Direct boeken