RV Actief

Losse verhuur Mega Jenga

Aanvraag

Mega Jenga is een activiteit die ook zeer geschikt om bij ons te huren. Moet je dit jaar jullie buurtfeest, familiedag, teamafsluiting, kinderfeest of zo maar een dag uit organiseren? Wij stellen onze materialen graag ter beschikking. Het voordeel is dat je de activiteit kunt spelen op je eigen gewenste moment en natuurlijk dat je hierdoor veel kosten bespaard.

De materialen zijn bij ons op kantoor in Weerselo (Zandhaarweg 24) af te halen. In overleg kunnen wij het eventueel ook bezorgen en afhalen.

Prijzen losse verhuur,

Mega Jenga is voor alle leeftijden. Het brengt bij iedere volwassene het kind weer in zich boven en elk kind is er dol enthousiast op. Mega Jenga is voor ieder feest leuk zoals; 

 

  • bedrijfsfeest
  • vriendenweekend
  • Teamuitje
  • Vrijgezellenfeest
  • Verjaardagsfeest 

 

Losse verhuur kost slechts € 12,50 

Wanneer je het als extra activiteit boekt naast een andere activiteit (zoals de Escape Game, Archery Tag, Bubbleball, enz.) is het zelfs gratis. 

Algemene uitleg Mega Jenga (zie pagina Mega Jenga)

Spelvormen

Ineenstorten, De bedoeling is een toren opgebouwd uit houten blokken, op een zodanige wijze af te breken dat deze ineenstort als de volgende speler een blok pakt.

Tijdspel, Een zo hoog mogelijke toren te bouwen binnen een bepaalde tijd. De blokken die uit de toren worden gehaald moeten er weer bovenop worden geplaatst.