RV Actief

Losse verhuur Giga Twister

Aanvraag

Giga Twister is een activiteit die ook zeer geschikt om bij ons te huren. Moet je dit jaar jullie buurtfeest, familiedag, teamafsluiting, kinderfeest of zo maar een dag uit organiseren? Wij stellen onze materialen graag ter beschikking. Het voordeel is dat je de activiteit kunt spelen op je eigen gewenste moment en natuurlijk dat je hierdoor veel kosten bespaard.

De materialen zijn bij ons op kantoor in Weerselo (Legtenbergerstraat 6) af te halen. In overleg kunnen wij het eventueel ook bezorgen en afhalen.

Giga Twister is voor alle leeftijden. De uiteindelijke winnaar is vaak de lenigste, maar ook meest tactische van de groep. Giga Twister is erg leuk als extra activiteit voor jouw;

 

  • Bedrijfsfeest
  • Vriendenweekend
  • Teamuitje
  • Vrijgezellenfeest
  • Verjaardagsfeest

 

Giga Twister kun je bij ons al huren voor slechts € 22,95

Combineer het spel met andere spellen voor een dag vol activiteiten!

Genoemde prijzen zijn per spel

A spellen

 

B Spellen

 

C spellen

 

Of kies voor het combipakket met een spel uit pakket A, pakket B en pakket C. Drie spellen voor slechts € 64,95

Algemene uitleg Giga Twister (zie pagina Giga Twister)

Spelvorm

Overleven tot het eind, Het doel is simpel, degene die als laatste overblijft zal winnen. Alle deelnemers kunnen gelijkertijd op de mat staan. Er is één scheidsrechter en die zal de draaiwijzer keer op keer laten draaien. De wijzer komt tot stilstand bij een bepaalde kleur en lichaamsdeel. De spelers moeten dat de hand of voet op die ene kleur zien te krijgen, maar mag niet omvallen of verschuiven.