RV Actief

Losse verhuur Bubbleball

Aanvraag

Bubbleball is een activiteit die ook zeer geschikt om bij ons te huren. Moet je dit jaar jullie buurtfeest, familiedag, teamafsluiting, kinderfeest of zo maar een dag uit organiseren? Wij stellen onze materialen graag ter beschikking. Het voordeel is dat je de activiteit kunt spelen op je eigen gewenste moment en natuurlijk dat je hierdoor veel kosten bespaard.

De materialen zijn bij ons op kantoor in Weerselo (Zandhaarweg 24) af te halen. In overleg kunnen wij het eventueel ook bezorgen en afhalen.

Prijzen Losse verhuur,

Bubbleball op je eigen locatie,

Prijzen per persoon,

Vanaf 37 personen;    € 13,50 / 1,5 uur activiteit 
24 t/m 36 personen;  € 19,50 / 1 uur activiteit 
12 t/m 24 personen;   € 21,50 / 1 uur activiteit 
6 t/m 12 personen;     € 27,50 / 1 uur activiteit 

Genoemde prijzen zijn inclusief,

– 1 uur activiteit 
– Op/ en afbouw 
– Begeleiding 
– Voetbal 
– BTW 
– Uur extra; € 54,- 
– Prijzen zijn exclusief voetbaldoelen 

Zelf Ophalen,

– 6 ballen:   € 135,-
– 8 ballen:   € 175,- 
– 10 ballen: € 225,- 

* Ben je niet in de gelegenheid om de materialen bij ons op te halen? Dan komen we het bij jou bezorgen en weer ophalen. De kosten hiervoor bedragen € 35,- wanneer de afstand binnen een straal van 20km vanaf Oldenzaal is. Iedere extra kilometer is € 0,25 extra (per rit, dus voor het bezorgen € 0,25 en voor het ophalen € 0,25). 

Geen eigen locatie? Wij helpen je ook graag zoeken naar een geschikte locatie bij jou in de buurt. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Algemene uitleg Bubbleball (zie pagina Bubbleball)

Spelvormen

Er zijn vier spelvarianten;

Potje voetbal, maar dan in een “bubble”. Spreek vooraf af wanneer het spel is afgelopen. Op tijd of bij bijvoorbeeld bij drie doelpunten. Bij aanvang van het spel, staan alle spelers achter de achterlijn en ligt de bal in het midden van het veld.

Levend bowlen. Iedere speler heeft een “Bubble” om. Negen spelers stellen zich op zoals hieronder. Eén speler is de levende bowling bal. Deze speler probeert zoveel mogelijk “kegels” omver te “kegelen”. Wie de meeste kegels omver gooit, wint.

Landje veroveren. Maak aan beide kanten een vierkant met pionnen van +/- 5 bij 5 meter. Je speelt 5 tegen 5 of 4 tegen 4. Bij 5 tegen 5 moeten drie spelers van de ene partij, in het vak zien te komen van de andere partij. Bij 4 tegen 4, gaat het om twee spelers die het andere vak moeten bereiken. Alle spelers starten in hun eigen vak.

Last man standing. Iedereen bevindt zich in het speelveld. Elke speler is vrij om een andere speler omver te “beuken”. Wie om valt, is af. Wie op het laatst als enige nog staat, heeft gewonnen.