RV Actief

Losse verhuur Archery Tag

Aanvraag

Archery Tag is een activiteit die ook zeer geschikt om bij ons te huren. Moet je dit jaar jullie buurtfeest, familiedag, teamafsluiting, kinderfeest of zo maar een dag uit organiseren? Wij stellen onze materialen graag ter beschikking. Het voordeel is dat je de activiteit kunt spelen op je eigen gewenste moment en natuurlijk dat je hierdoor veel kosten bespaard.

De materialen zijn bij ons op kantoor in Weerselo (Legtenbergerstraat 6) af te halen. In overleg kunnen wij het eventueel ook bezorgen en afhalen.

Prijzen losse verhuur.

Prijzen zijn exclusief objecten om je achter te schuilen.

Een set bestaat uit 1 boog, 1 helm en 2 pijlen.

  • 6 bogen:    € 54,-
  • 8 bogen:    € 72,-
  • 10 bogen:  € 90,-
  • 12 bogen:  € 108,-
  • Target (2 stuks): € 9,50*
  • Bunkers € 45,- 

*De targets zijn voor extra spelvreugde. Het is een andere vorm van een vlag die je dient te veroveren.

Ben je niet in de gelegenheid om de materialen bij ons op te halen? Dan komen we het bij jou bezorgen en weer ophalen. De kosten hiervoor bedragen € 35,- wanneer de afstand binnen een straal van 10 km vanaf Weerselo is. Iedere extra kilometer is € 1,- extra per rit.

Algemene uitleg Archery Tag (zie pagina Archery Tag)

Spelvormen

Kill the Target
Het team dat als eerste alle vijf de schijven uit het target heeft geschoten, heeft gewonnen. Tevens telt elke tegenstander die geraakt wordt ook als punt.  

Last man standing
Alle spelers staan tegelijk in het veld. Wanneer je geraakt wordt, ben je af en moet je naar de kant. Degene die als laatste overblijft, heeft gewonnen.