RV Actief

Onze activiteiten laten zich ook uitstekend verhuren. Moet je dit jaar jullie buurtfeest, familiedag, teamafsluiting, kinderfeest of zo maar een dag uit organiseren? Wij stellen onze materialen graag ter beschikking. Het voordeel is dat je de activiteit kunt spelen op je eigen gewenste moment en natuurlijk dat je hierdoor veel kosten bespaard.

De materialen zijn bij ons op kantoor in Weerselo (Legtenbergerstraat 6) af te halen. In overleg kunnen wij het eventueel ook bezorgen en afhalen.

Lachen, gieren en brullen, dat is Bubbleball. Veilig in je eigen “luchtbel” kegel je de tegenstander omver, trap jezelf compleet langs de bal, maar uiteindelijk schiet je wel de winnende in de kruising! Bubbleball is een hilarische voetbalvorm die zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. Met twee teams strijd je tegen elkaar, maar er is één essentieel verschil; iedere speler zit in een Bubbleball. Hierdoor kun je ongegeneerd je collega omver lopen of je teamgenoot sandwichen. Het is een intensief spel. Hierdoor heb je niet voor iedere deelnemer een Bubbleball nodig, maar kun je prima door wisselen. Het is om die reden ook uitermate geschikt te combineren met andere activiteiten of juist als “tussendoortje” tijdens een vergadering of congres. Onze Bubbleballen huur je inclusief een pomp, voetbal en pionnen.

Bubbleball kan ook gespeeld worden in andere spelvormen zoals levend bowlen, land veroveren en rugby.

Onze adviesleeftijd voor Bubbleball is vanaf 8 jaar.

 

Met hoe meer personen je bent, hoe goedkoper wij Bubbleball kunnen aanbieden.

Op één van onze locaties;

Prijzen per persoon
Vanaf 37 personen;    € 11,50 / 1,5 uur activiteit
24 t/m 36 personen;  € 13,50 / 1 uur activiteit
12 t/m 24 personen;   € 17,50 / 1 uur activiteit
6 t/m 12 personen;     € 21,50 / 1 uur activiteit

Bubbleball op je eigen locatie;

Prijzen per persoon
Vanaf 37 personen;    € 13,50 / 1,5 uur activiteit
24 t/m 36 personen;  € 19,50 / 1 uur activiteit
12 t/m 24 personen;   € 21,50 / 1 uur activiteit
6 t/m 12 personen;     € 27,50 / 1 uur activiteit

Genoemde prijzen zijn inclusief
– 1 uur activiteit
– Voetbal

– Op eigen locatie; inclusief reiskosten t/m straal van 10 km. rondom Weerselo. Iedere extra km € 1,- p/km

– Uur extra; € 54,-
– Prijzen zijn exclusief voetbaldoelen

Archery Tag maakt ieder buurtfeest, familiedag, teamafsluiting, kinderfeest of zo maar een dag uit tot een waar succes! Wij stellen onze materialen graag ter beschikking. Het voordeel van losse verhuur is dat je de activiteit kunt spelen op je eigen gewenste moment en natuurlijk dat je hierdoor veel kosten bespaard.

De materialen zijn bij ons op kantoor in Weerselo (Zandhaarweg 24) af te halen. In overleg kunnen wij het tegen meerprijs ook bezorgen en afhalen.

Prijzen zijn exclusief objecten om je achter te schuilen.

Een set bestaat uit 1 boog, 1 helm en 2 pijlen.

 • 6 bogen:    € 54,-
 • 8 bogen:    € 72,-
 • 10 bogen:  € 90,-
 • 12 bogen:  € 108,-
 • Target (2 stuks): € 9,50*
 • Bunkers;   € 45,- per 35 stuks

*De targets zijn voor extra spelvreugde. Het is een andere vorm van een vlag die je dient te veroveren.

Ben je niet in de gelegenheid om de materialen bij ons op te halen? Dan komen we het bij jou bezorgen en weer ophalen. De kosten hiervoor bedragen € 35,- wanneer de afstand binnen een straal van 20km vanaf Weerselo is. Iedere extra kilometer is € 1,- extra per rit.

A Spellen – € 12,95 per stuk

Mega Jenga 

Stel je voor: een klassiek spel, maar dan groter, gekker en boordevol plezier! Met Mega Jenga wordt elk evenement een torenhoge ervaring vol spanning en uitdaging. Geschikt voor jong en oud – durf jij de Mega Jenga-uitdaging aan?

Jumbo Mikado

Het klassieke Mikado maar dan met levensgrote stokken! Duik in een wereld van behendigheid en strategie en zorg ervoor dat jij de meeste stokken pakt. Jumbo Mikado is leuk voor jong en oud en staat garant voor plezier.

B Spellen – € 22,95 per stuk

Levend Schaken

Stap in de wereld van koningen, koninginnen en schaakmat maar dan op een grotere schaal! Levend Schaken brengt het klassieke spel naar een geheel nieuw niveau, waar strategie en plezier samenkomen voor een unieke ervaring. Geschikt voor alle leeftijden – schaak je mee in dit levendige avontuur?

GigaTwister

Daag al je vrienden uit om samen Giga Twister te spelen. Een uitdagend en ontzettend leuk spel dat je met maar liefst 2 tot 10  personen tegelijkertijd kunt spelen! Giga twister is een origineel gezelschapsspel voor binnen en buiten, voor jong en oud en voor heel de familie. Of u nu op de mega twister mat staat of scheidsrechter bent; iedereen heeft plezier. Doe mee met de gekke worsteling om handen en voeten op de beste plaats te krijgen, en probeer je tegenstanders omver te tuimelen.

C Spellen – € 34,95 per stuk

Reuze Dammen

Verplaats je damstenen naar een groter, gewaagder niveau met Giga Dammen! Een gigantisch spel dat strategie en plezier combineert voor een onvergetelijke ervaring. Geschikt voor alle leeftijden – bereid je voor op groots denken en groots plezier!

Spellen combineren kan natuurlijk ook! Kies een spel uit Pakket A, B en C en huur deze drie spellen voor slechts € 64,95!

De verhuur prijzen zijn exclusief bezorgkosten. Ben je niet in de gelegenheid om de materialen bij ons op te halen (Zandhaarweg 24, Weerselo)? Dan komen we het bij jou bezorgen en weer ophalen. De kosten hiervoor bedragen € 35,- wanneer de afstand binnen een straal van 20km vanaf Oldenzaal is. Iedere extra kilometer is € 1,- per km.

 

 

 

 

Cornhole, het razend populaire buitenspel dat vanuit Amerika overwaait naar Europa. In Amerika is het zelfs zo populair dat er kampioenschappen worden gehouden die live uitgezonden worden op ESPN.

Twee teams strijden tegen elkaar. Om de beurt worden er zakjes met maïskorrels richting het platform van de tegenstander gegooid. Het doel is om punten te scoren door de zakjes op het platform te laten landen of, beter nog, door het gat. Er zijn in totaal 21 punten nodig om de wedstrijd te winnen. Per worp verdien je 1 punt per zakje dat op het platform blijft liggen, en zelfs 3 per zakje dat in het gat beland. 

Prijzen., €35,- per dag, per set.

De verhuur prijzen zijn exclusief bezorgkosten. Ben je niet in de gelegenheid om de materialen bij ons op te halen? Dan komen we het bij jou bezorgen en weer ophalen. De kosten hiervoor bedragen € 35,- wanneer de afstand binnen een straal van 20km vanaf Oldenzaal is. Iedere extra kilometer is € 1,- per km.

RV Actief de Alleskunner is een hilarische activiteit die uitermate geschikt is voor grote groepen. Het spel is voor iedereen toegankelijk en is zowel voor de deelnemers leuk als voor de toeschouwers. Voor elke groep maken wij het spel op maat. Elke ronde worden er andere opdrachten/spellen gespeeld. De ene keer individueel, de andere keer in teams. Er zijn doe-opdrachten, algemene kennis vragen of juist specifieke vragen over jullie eigen groep. Spellen die je echt moet kunnen, maar ook opdrachten waarbij je simpelweg geluk moet hebben. Na elke ronde vallen er mensen af. Net zo lang tot dat er één winnaar is; 

DE ALLESKUNNER!

 • 16 – 30 personen        € 10,50 per persoon
 • 30 – 50 personen       € 8,50 per persoon
 • Vanaf 50 personen    € 6,50 per persoon

Eenvoudig & snel boeken

 • Kies

  Bepaal jou bestemming

  Bestemmingen
 • Stem af

  We bouwen samen aan jou programma

  Aanvragen
 • Relax

  Leun achterover terwijl wij jou reis organiseren

  Aanvragen