RV Actief

Koffie Schenkerij de Piet

In het buiten gebied van Wierden kunt u de koffieschenkerij van De Piet vinden die een sfeervolle zaal biedt voor feesten en partijen tot 80 personen. Met een stoere bar, hoge tafels en gezellige zitplekken is het een uitstekende keuze voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagsfeesten, bruiloften, familiedagen of doopfeesten. Ook voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen is deze plek zeker geschikt. Het is een zeer geschikte locatie om een van onze activiteiten te organiseren. In de sfeervolle zaal zijn onze Alleskunner, de Pubquiz en de Escape Box goed te spelen. Daarnaast is er rondom de Koffie Schenkerij genoeg ruimte om te Lasergamen en Archery Tag te spelen. Tevens is De Piet een geweldige start- en eindlocatie voor de Auto Rally. Voor, na en tijdens de activiteiten is het mogelijk om te kiezen voor een hapje en een drankje van Koffie Schenkerij De Piet om de dag helemaal compleet te maken. 

In samenwerking met RV Actief zijn er verschillende activiteiten mogelijk, de activiteiten kunnen ook gecombineerd worden. Arrangementen met eten en drinken zijn ook mogelijk. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Alleskunner

De Alleskunner is een hilarische activiteit die uitermate geschikt is voor grote groepen. Het spel is voor iedereen toegankelijk en is zowel voor de deelnemers leuk als voor de toeschouwers. Voor elke groep maken wij het spel op maat. Elke ronde worden er anderen opdrachten/spellen gespeeld. Er zijn doe-opdrachten, algemene kennis vragen of juist specifieke vragen over jullie groep. Spellen die je echt moet kunnen, maar ook opdrachten waarbij je simpelweg geluk moet hebben. Na elke ronde vallen er mensen af. Net zo lang totdat er één winner is: DE ALLESKUNNER! 

Lasergamen

Voel de adrenaline en ga het lasergamegevecht aan op deze mooie locatie! Daag je vrienden uit en ontdek wie de beste schutter is van jullie vriendengroep. Lasergamen is leuk voor jong en oud, gaaf voor een vrijgezellenfeest maar ook zeer geschikt voor kinderfeestjes. 

Archery Tag

Willen jullie niks met lasers doen maar toch wel een spannend gevecht hebben. Ga dan de strijd tegen elkaar aan met pijl en boog. Op het terrein wordt een speelveld uitgezet waar jullie met pijl en boog op elkaar gaan schieten. Archery Tag is een mix van boogschieten, stratego en paintball, alleen dan zonder blauwen plekken achteraf. 

Pubquiz

Wil jij de kennis testen van jouw collega’s, vrienden of teamgenoten? Gezellig onder het genot van een drankje en een hapje een leuke en gezellige activiteit beleven? Tijdens deze quiz wordt je algemene kennis getest, maar komen ook specifieke onderwerpen aan bod. De quiz kent standaard zeven rondes. Vele “oh-ja” momenten gaan voorbij komen tijdens deze gezellige quiz. 

Escape box

Onze gloednieuwe Escape Box! Met deze unieke ervaring kun je de spanning van een escape room ervaren, waar en wanneer je maar wilt. Huur onze Escape Box op locatie en verzamel je vrienden en familie om samen te werken en de mysteries en puzzels van de kist op te lossen.

 

Doordeweeks worden de medewerkers van Koffie Schenkerij De Piet ondersteund door de cliënten van Zorgboerderij De Piet. De cliënten van de zorgboerderij hebben hun dagbesteding bij de Koffie Schenkerij en verrichten ondersteunende werkzaamheden. Voor uw feestje is het mogelijk om voor uw eigen catering te zorgen of u kunt kiezen voor ons deskundige barpersoneel. 

Zorgboerderij de Piet is een landgoed met een grote zorgboerderij waar een aantal dieren wonen. Sinds juli 2004 is de voormalige varkensboerderij een zorgboerderij geworden. Zorgboerderij de Piet is gespecialiseerd in het begeleiden van volwassenen met een verstandelijke beperking, ontwikkelingsproblemen, psychische problemen al dan niet in het autistische spectrum en andere aanverwante stoornissen. De Piet biedt kleinschalige, professionele zorg en begeleiding met vaste gezichten en aanspreekpunten. Er wordt gebruik gemaakt van de rust en ruimte in het buitengebied en de deelnemer en zijn/haar ontwikkeling worden centraal gesteld. Hierbij is een zinvolle dagbesteding een belangrijk doel.