RV Actief

Ontwerp zonder titel - 1

Voor ieder kind een feest!

Op zoek naar een kinderfeestje in Twente?

De slingers  en ballonnen kunnen uit de kast gehaald worden. Vier jij de verjaardag van jouw zoon of dochter? Voor elk kind is zo’n dag een geweldige ervaring. Dan wil je natuurlijk een leuk en onvergetelijk feestje organiseren. Een uniek feest waarbij ieder kind blij naar huis gaat. Combineer verschillende activiteiten inclusief patat, een snack en onbeperkt ranja voor een geheel op maat gemaakt kinderfeestje! 

Spanning en sensatie!

Duik in een wereld vol actie en uitdaging, met kinderfeestjes van RV Actief: zoals je ze nog nooit hebt beleefd! Voel de adrenaline vanaf minuut één bij het racen op echte Formule 1-simulatoren, waarbij de kinderen beleven hoe het is om te racen op een virtueel circuit. Welk vriendje of vriendinnetje is de Nieuwe Max Verstappenv van de groep? Of ga de uitdaging aan met Lasergamen, ook wel bekend als lasertag. Waar strategie, spanning en teamwork essentieel zijn voor de overwinning. Met een professionele lasertag uitrusting kan je in een speciaal ingerichte arena de strijd aangaan verschillende spelvarianten. Gewapend met laserguns is het de uitdaging om de tegenstanders met infraroodstralen op de sensorvesten te raken

Complete kinderfeestjes!

Combineer het racen/lasergamen met

te gekke Mega Games zoals Giga Jenga, Mega Twister of Cornhole waardoor het een waar spektakel wordt. Veel spelen maakt wel hongerig, en dus voor de echte snackliefhebbers wordt de dag afgesloten met een lekkere frikandel, kroket, patatje met, of een andere snack.

Razendspannend, kindvriendelijk en gegarandeerd speelplezier. Dat zijn kinderfeestjes bij RV Actief.