RV Actief

Speciaal voor de feestdagen hebben wij onze Escape Game en City Challenge in een feestelijk jasje gestoken! Geniet van een kop warme chocolade melk met een heerlijk stuk amandel staaf alvorens jullie het mysterie van het Everloo op gaan lossen. Kies je liever voor een City Challenge ronde de kerst? Geniet dan van Ootmarsum in Kerstsfeer, schilderachtig mooi!

Escape Game

Escape Game “De vloek van de Rentmeester” is uniek in haar soort en super uitdagend! Onze Escape Game is een combinatie van de bekende Escaperooms, Expeditie Robinson en The Big Escape! Het unieke aan ons spel is dat je het al met vier personen (1 team) kunt spelen, maar ook met 32 personen, in vier teams tegelijk, tegen elkaar! Dit maakt het extra uitdagend. De kosten voor onze Escape Game zijn € 17,50 per persoon, met een minimaal starttarief van € 100,- Onze Escape Game is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1750. Een moord? Een dubbele moord? Wie waren er allemaal bij betrokken? Wat onze Escape Game tevens erg leuk maakt, is dat het spel zich hoofdzakelijk buiten in het bos afspeelt. Wanneer je weet te ontsnappen uit Reünie Het Everloo, is het aan jullie de taak om de opdrachten zo snel mogelijk te voltooien en codes te verzamelen. Met deze codes is het aan jullie de taak om de geest van Rentmeester Gerrit Rijkhof, definitief op te sluiten.

City Challenge Ootmarsum

Heeft Koning Othmar daadwerkelijk bestaan? Voor sommigen een vaststaand feit, voor anderen een legendarische figuur uit de geschiedenis van Ootmarsum… Feit is dat Ootmarsum vele schatten van weleer kent. Los alle vragen, raadsel en puzzels op in ‘De schatkamer van Koning Othmar’
Tijdens deze Escape Challenge leer je de oude straten en steegjes van Ootmarsum op een andere manier kennen. Een leuke, unieke en uitdagende outdoor activiteit om in teamverband tegen elkaar te strijden.

Aan jullie de taak om de locaties zo snel mogelijk te vinden, de vragen te beantwoorden en uiteindelijk het finalespel op te lossen. Wellicht zijn jullie wel zo snel dat jullie tijd een plekje op de Wall of Fame verdienen. Jullie tocht vol belevenissen door Ootmarsum begint midden in het centrum bij de Simon en Judas kerk.