RV Actief

Jij mag (moet) dit jaar de dag of activiteit voor jullie jaarlijkse uitje van de kameraden of vriendinnen organiseren? Alles wat je maar kunt bedenken hebben jullie al gedaan of is te saai…. Totdat je op deze pagina kwam! Met RV Actief hebben we sinds 2024 namelijk een uniek en nieuw aanbod in Twente. Voor zowel outdoor als indoor activiteiten kun je bij ons terecht. Hapje en een drankje erbij? Regelen wij ook! En dat ook nog eens tegen gunstige tarieven in een super gezellig “cafeetje” voor groepen tot 25 personen.

Formule 1 Simracen

Stap binnen in de opwindende wereld van de Formule 1. In ons prachtig ingerichte Racepark Twente wacht jouw persoonlijke race-ervaring! De setting die wij gecreëerd hebben, geven jou en je groep de mogelijkheid om alle circuits exclusief voor jezelf te beleven.

Onze simraces zijn ontworpen voor iedereen, ongeacht je ervaringsniveau. Maak je geen zorgen over schade, want dat nemen wij voor onze rekening. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van de adrenaline terwijl je over beroemde circuits scheurt. De sims zijn standaard ingesteld op het “instapniveau”, maar kunnen desgewenst tot het pro-niveau opgeschaald worden.

Lasergame

Lasergamen is al lang niet meer voor alleen kinderen. Lasergamen heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld en is daardoor erg geschikt als groepsactiviteit voor (jong) volwassenen. Met de precisie waarmee geschoten wordt, moet je je tactisch door het veld bewegen om niet telkens afgeschoten te worden. De software houdt jullie prestaties precies bij zodat er niet “gesmeerlapt” kan worden en dat we achteraf weten wie de winnaar is/winnaars zijn.

Wij bieden LASERGAMEN als indoor en outdoor activiteit aan. Op één van onze locaties, maar we komen ook graag naar jullie toe!

Escape Games

Ondertussen kennen wij drie verschillende Escape Games en zijn twee nieuwe in ontwikkeling. Het unieke aan onze games is, dat je deze met meerdere groepjes tegelijk, tegen elkaar kunt spelen. Van 4 tot 40 personen tegelijk!
“De vloek van de rentmeester” is onze outdoor Escape gebaseerd op een waar gebeurt verhaal! Bij deze Escape Game breek je niet uit maar breek je in om vervolgens een reeks van raadsels en mysteries op te lossen!

In Ootmarsum hebben we de City Challenge van Koning Othmar. Met je eigen telefoon ga je op zoek naar de schatten van weleer en struin je door de pittoreske steegjes die Ootmarsum zo mooi maken.

Onze nieuwste Escape Game is “De Vliegende Hollander”. Deze Escape kun je op elke gewenste locatie spelen. Ook bij jou thuis!

De Escape Game is ook leuk om te combineren met bijvoorbeel outdoor Curling, Bubbleball of één van onze activiteiten!