RV Actief

Ontdek een wereld vol spanning en plezier met de Indoor activiteiten van RV Actief!

Mag jij dit jaar weer het vriendenuitje organiseren? Geen idee wat te doen? Het moet natuurlijk wel origineel zijn. Iets wat jullie nog niet eerder gedaan hebben, maar wat… Wij hebben een breed scale aan traditionele, maar ook vernieuwende uitjes! Onze indoor activiteiten staan garant voor een onvergetelijk avond of dag uit. Een losse activiteit of inclusief een hapje en drankje? Vertel ons je wensen en wij maken graag een programma op maat!

Verrassend veelzijdig

Voel de adrenaline door je lijf gieren tijdens een spannend potje lasergamen of waan je Max Verstappen terwijl je met 300 kilometer per uur over een circuit naar keuze raast! Ga de strijd met elkaar tijdens het bekende TV programma de Alleskunner of beuk elkaar de zaal door in onze Bubbleballen. Dankzij ons brede scala aan activiteiten hebben wij altijd en voor iedereen een activiteit op maat!

Bij ons en op locatie

Een groot deel van onze activiteiten kun je op één van onze locaties doen, maar ook op jullie eigen locatie spelen. Wij kijken uit naar jullie komst maar komen graag op locatie om jullie activiteiten naar wens in te vullen! Naast volledig begeleide activiteiten hebben we ook activiteiten die geschikt zijn voor verhuur. Wacht niet langer! Neem contact op ons op en beleef die dag waar nog langer over nagepraat zal worden.