RV Actief

Gaat jouw broer, kameraad of zwager binnenkort trouwen en mag jij de vrijgezellendag organiseren? Kom dan naar Racepark Twente voor de snelste en gezelligste activiteit van dit moment! Voor een groep kerels een activiteit bedenken die stoer genoeg is, voor iedereen toegankelijk, uniek en waarbij bovenal een biertje gedronken mag worden; RACEPARK TWENTE. Bij ons scheur je over drie verschillende circuits naar keuze. Start de bruidegom vanaf Pole position of vliegt hij in de Tarzanbocht de grindbak in?

Stap binnen in de opwindende wereld van de Formule 1. In ons prachtig ingerichte Racepark Twente wacht jouw persoonlijke race-ervaring! De setting die wij gecreëerd hebben, geven jou en je groep de mogelijkheid om alle circuits exclusief voor jezelf te beleven.

Racen voor elk niveau

Bij Race Park verwelkomen we groepen van 2 tot 30 personen. Je racet altijd met je eigen groep en bent alleen met jullie groep in ons Racepark.  Bij ons staat de funfactor op nummer één, en het motto is simpelweg; “Nig rem’n, Gas gem’n!
Er is een gezellige hoek gecreëerd met praattafels, barkrukken en koelkasten. Wanneer je dus even niet aan de beurt bent om te racen, kun je genieten van (en lachen om) de race van jouw groepsgenoten. Uiteraard kan er ook voor een hapje of compleet buffet gezorgd worden.

Onze simraces zijn ontworpen voor iedereen, ongeacht je ervaringsniveau. Maak je geen zorgen over schade, want dat nemen wij voor onze rekening. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van de adrenaline terwijl je over beroemde circuits scheurt. De sims zijn standaard ingesteld op het “instapniveau”, maar kunnen desgewenst tot het pro-niveau opgeschaald worden.

Race op het circuit van jullie keuze

Standaard racen wij op de circuits van Zandvoort, Red Bullring (Oostenrijk) en Spa Francorchamps. Echter hebben jullie zelf de keus welke races jullie rijden. Alle circuits van het huidige seizoen zitten in onze software.
Met acht personen race je een uur. Ben je met meer, dan wissel je elkaar af en race je 1,5 tot 2,5 uur. Afhankelijk van de groepsgrote.
Elke race start met een kwalificatie. Na de kwalificatie volgt de race, waarbij degene met de snelste tijd natuurlijk van pole position mag starten!

Wacht niet langer en geef jezelf de kans om de sensatie van het racen te beleven bij Race Park Twente! Bij Race Park draait alles om plezier en opwinding, en we beloven je een race-ervaring die nog lang in je geheugen gegrift zal staan.