RV Actief

Eventmedewerker

Van een Escape Game van 10 personen tot een Alleskunner van 200 personen, niets is bij ons te gek. Ben jij iemand die van aanpakken weet maar ook graag onze klanten een fantastische dag wil laten beleven, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Om alle feesten en partijen goed te laten verlopen hebben wij jou nodig! Je gaat tijdens jouw werkuren groepen begeleiden bij hun feest. Hierbij zorg jij voor de opbouw en afbouw van de spellen en activiteiten maar verzorg jij ook de presentatie hiervan. Voor en tijdens het evenement is het soms hard doorwerken om de onvergetelijke ervaring neer te zetten voor de klant maar daarna kan er met een goed gevoel teruggekeken worden wat jij en je collega’s hebben neergezet. 

Een dosis zelfvertrouwen, enthousiasme, creativiteit en feeling met recreatie en leuke activiteiten. Uiteraard ben je initiatiefrijk, houd je van een uitdaging en ken je onze regio goed. Je bent niet te beroerd om een stapje extra te zetten en problemen op te lossen voor de klant. In het weekend werken is voor jou geen probleem en je vindt het niet erg om onregelmatige diensten te werken. Ook kom je bij elke activiteit goed voor de dag, want een eerste indruk maak je maar 1 keer. 

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat je heel enthousiast bent over bovenstaande baantje. Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Stuur een motivatiemail naar ons waarom jij dé persoon voor ons bent of vul HIER het formulier in. Graag met je CV erbij. Wil je eerst meer informatie dan mag je ons altijd bellen. Tot snel!