RV Actief

Vervoer zwarte cross 2023

Boek je tickets

Van 20 t/m 23 juli is het eindelijk weer zover!  De Zwarte Cross! En wij verzorgen uiteraard weer het vervoer vanaf Twente naar De Schans in Lichtenvoorde. In samenwerking met P-Tax verzorgen wij het vervoer inclusief drankjes op de zaterdag en zondag naar Lichtenvoorde. Voor de zondag kun je eenvoudig online aanmelden. Voor de zaterdag kun je het contactformulier invullen en jouw aanvraag insturen.

Vervoer zondag
Op zondag rijden we volgens onderstaande schema. Wanneer je aanmeldt voor vertrektijd 9.00 uur, dan gaat jouw bus om 19.00 uur weer retour naar Twente. Kies je de tijd van 11.00 uur, dan vertrekken de bus om 21,15 vanuit Lichtenvoorde terug naar Twente. De prijzen variëren tussen de € 32,50 en € 35,- Naast de zorgeloze en gezellige rit, kun je op de heenweg genieten van gekoelde drankjes; bier, wijn en fris.

Let op! Na het boeken ontvang je een mail ter bevestiging. In deze mail zitten jouw e-tickets. Per rit één ticket per persoon. Dus één voor de heen weg en één voor de terugweg. Zorg dat je beide tickets (digitaal) bij je hebt. Deze tickets worden voor het instappen gescand. 

Onderstaande tijden en opstapplaatsen gelden voor de zondag. Staat jouw plaatsnaam er niet bij en ben je met minimaal acht personen? Neem dan contact met ons op!

Retour 19.00 uur
Tijdstip Plaats Locatie
     
     
     
9.00 uur Saasveld Bruinsplein
9.00 uur Weerselo Café De Troll
9.15 uur Deurningen Kerkplein
9.15 uur Oldenzaal Rotonde Bulthuis

 

Retour 21.15 uur
Tijdstip Plaats Locatie
11.00 uur Saasveld Bruinsplein
11.00 uur Weerselo Café De Troll
11.15 uur Deurningen Kerkplein

 

Kosten tijdens het evenement

Voor iedereen hanteren we dezelfde prijs; € 32,50 Of je nu dichterbij of verder van Lichtenvoorde woont. Of je nu in de bus alleen fris of één, of drie biertjes/wijntjes drinkt, we hanteren één prijs. Voor de prijs van €32,50 krijg je;

  • Busvervoer per touringcar
  • Een eigen zitplaats
  • Drankjes in de bus (zowel heen als terugweg) bier, wijn, fris
  • Volop gezelligheid om in de juiste stemming te komen!

Gebruik en/of handelen van drugs is in de bussen ten strengste verboden!