RV Actief

Eetcafé Antje & Billie

Antje en Billie biedt een gezellige locatie in de vorm van een knus bruin café met twee zalen. Met deze twee zalen, het café en een prachtige buitenlocatie is het de perfecte plek voor de verschillende activiteiten van RV Actief. Of je nu een gezellige Alleskunner in “De Del” wilt houden of de strijd tegen elkaar aan wilt gaan met onze laserguns in de tuin, het kan allemaal bij Antje & Billie. De twee zalen zijn ook uitermate geschikt voor een Pubquiz met een groot aantal personen. Voor het hapje en het drankje voor, tijdens en na de activiteiten ben je ook op het juiste adres bij Antje & Billie. Verschillende arrangementen zijn in overleg goed mogelijk. Antje & Billie biedt verschillende eetmogelijkheden. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden. 

In samenwerking met RV Actief zijn er verschillende activiteiten mogelijk, de activiteiten kunnen ook gecombineerd worden. Arrangementen met eten en drinken zijn ook mogelijk. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lasergamen

Voel de adrenaline en ga het lasergamegevecht aan op deze gezellige locatie in Reutum/Weerselo! Daag je vrienden uit en ontdek wie de beste schutter is van jullie vriendengroep. Lasergamen is leuk voor jong en oud, gaaf voor een vrijgezellenfeest maar ook zeer geschikt voor kinderfeestjes. De indoor als outdoor mogelijkheden zijn er bij Antje en Billie en maakt het Lasergamen extra spannend. Ren door de zalen en tuinen rondom het café! 

Archery Tag

Willen jullie niks met lasers doen maar toch wel een spannend gevecht hebben bij Antje & Billie. Ga dan de strijd tegen elkaar aan met pijl en boog. Op het terrein wordt een speelveld uitgezet waar jullie met pijl en boog op elkaar gaan schieten. Archery Tag is een mix van boogschieten, stratego en paintball, alleen dan zonder blauwen plekken achteraf. 

Highland Games

Op zoek naar een sportief dagje uit met vrienden? Speel dan nu de Highland Games bij Antje & Billie. Schotse muziek aan, mouwen opstropen, show je spierballen aan elkaar, een originele schotse kilt voor iedereen en de strijd kan beginnen. Wie o wie kan zich voor eens en altijd de sterkste noemen.

De Alleskunner

De Alleskunner is een hilarische activiteit die uitermate geschikt is voor grote groepen. Het spel is voor iedereen toegankelijk en is zowel voor de deelnemers leuk als voor de toeschouwers. Voor elke groep maken wij het spel op maat. Elke ronde worden er anderen opdrachten/spellen gespeeld. Er zijn doe-opdrachten, algemene kennis vragen of juist specifieke vragen over jullie groep. Spellen die je echt moet kunnen, maar ook opdrachten waarbij je simpelweg geluk moet hebben. Na elke ronde vallen er mensen af. Net zo lang totdat er één winner is: DE ALLESKUNNER!

Pubquiz 

Gezellig onder het genot van een drankje en een hapje een leuke en gezellige activiteit beleven? Dan is onze Pubquiz iets voor jullie! Tijdens deze quiz wordt je algemene kennis getest, maar komen ook specifieke onderwerpen aan bod. De quiz kent standaard zeven rondes. Vele “oh-ja” momenten gaan voorbij komen tijdens deze gezellige quiz. Het is tevens mogelijk om een achtste ronde toe te voegen met vragen over je eigen groep. Geef je quiz een persoonlijk tintje en test de onderlinge kennis! Daarnaast kunnen we de Pubquiz ook uitbreiden tot een soort spelshow met bijvoorbeeld onze Mega Games. 

Eetcafé Antje en Billie is al jaren een begrip in de regio, het café dat vroeger bekend stond onder de naam Café Kleijsen en gerund werd door de vader van Billie Kleijsen (Gerard Kleijsen).Het café is in het jaar 2001 geheel verbouwd tot de gezellige bruine kroeg zoals u deze nu nog aantreft.In het jaar 2003 is er achter de kleine bestaande zaal “de Del” een complete nieuwe zaal gebouwd die van alle moderne gemakken is voorzien, maar toch een zeer rustige karakteristieke sfeer uitdraagt. Deze nieuwe grote zaal heeft de karakteristieke Twentse naam “Het onderschoer” .Zo werd een afdak genoemd dat tegen de boerderij aan was gebouwd, “Schoer” betekent regenbui, dus een afdak tegen de regen. Daarnaast beschikt de locatie over een prachtige tuin met een ruim terras.