RV Actief

Düsseldorf

  • Mallorca aan de Rijn
  • Fantastische gebouwen
  • Historische Altstadt
  • Brouwerijen
  • Königsallee
  • Rheinuferpromenade

Düsseldorf, het Mallorca aan de Rijn! Met zijn vele uitgaansmogelijkheden, bezienswaardigheden en rijke bierhistorie is Düsseldorf de perfecte stad voor een sportief maar ook gezellig teamweekend. Of je nou vanaf de Rijntoren wilt genieten van het prachtige uitzicht, een rondvaart over de Rijn wilt maken of wilt genieten van de prachtige bierhistorie middels een uitgebreide brouwerij tour, Düsseldorf heeft het!  

‘s Avonds heerlijk bijkomen in de prachtige AltStadt of toch liever met je team het rijke uitgaansleven beleven? Hier zijn de mogelijkheden eindeloos.   

Brouwerij rondleiding Alt Bier 
Ervaar op een persoonlijke manier de brouwcultuur van Düsseldorf. Tijsens een twee uur durende rondleiding kom je langs 4 brouwerijen in de Alt Stadt en kom je alles te weten over de biercultuur en natuurlijk over de stad. 

Segway rondleiding langs de Rijn 

Ontdek de Rijnpromenade op een Segway. Tijdens deze begeleide tour kom je langs het prachtige landschap van rivieroevers en bewonder je tal van historische bezienswaardigheden. 

Rijntoren 

Geniet vanaf het baken van Düsseldorf, de Rijntoren van het prachtige uitzicht over de stad. Een adembenemend uitzicht over de Rijnmetropool, de Köningsallee, de Hofgarten en de Mediahaven. Dit natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. 

City sigthseeing cruise over de Rijn 

Geniet van een fantastische boottocht over de Rijn en ontdek de prachtige stad vanaf het water. Ontdek de oude en de nieuwe stad en kijk hoe alle prachtige bezienswaardigheden voorbijdrijven terwijl je ontspant op het dek. 

07.00 uur vertrek met de bus naar Düsseldorf

10.00 uur aankomst Düsseldorf

10.15 uur City sightseeingcruise over de Rijn

13.30 lunchen in de binnenstad

14.30 Brouwerij rondleiding Alt Bier

16.30 bezoek aan de Rijntoren

17.30 diner in de binnenstad van Düsseldorf

19.00 vertrek met de bus weer terug