RV Actief

Amsterdam

  • Prachtige Grachtengordel
  • Gezellige pleinen
  • Hoofdstad van Nederland
  • Verschillende Musea
  • Johan Cruijff Arena
  • De Dam

Ervaar het echte Amsterdam tijdens een wandeling door de Jordaan, een rondvaart over de grachten, onder het genot van een lokaal biertje in een bruine kroeg of een rondvaart over de karakteristieke grachten, beleef de stad op een typisch Amsterdamse manier!

Op het gebied van eten en lekkernijen kent Amsterdam ook zo zijn eigen gerechten. Met de Febo-kroket de ossenworst en het broodje halfom heb je drie typische Amsterdamse gerechten te pakken. De gezellige pleinen (Leidseplein en Rembrandplein) en vele terrasjes/restaurants in Amsterdam kunnen niet ontbreken bij een bezoek aan de hoofdstad van Nederland.

Rondvaart door de grachten

Ontdek de unieke sfeer van Amsterdam tijdens deze rondvaart van 75 minuten. Bekijk de grachten die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, de iconische bruggen van de stad en de huizen aan het water.

Rondleiding Johan Cruijff Arena

Bekijk de kleedkamers, loop door de catacomben en bekijk de schatkamer van Ajax tijdens een bezoek aan de Wall of Fame.

Museum bezoek

Met het Rijksmuseum, van Gogh museum en Anne Frank Huis herbergt Amsterdam een aantal van de bekendste musea van Nederland. Een bezoek aan één van deze musea mag dan ook niet ontbreken tijdens een trainingskamp in Amsterdam.

Wandeltocht door Amsterdam “Meet the locals”

Maak een wandeling door het prachtige stadscentrum van Amsterdam en leer de stad kennen middels verhalen en ervaringen van inwoners en lokale “typisch” Amsterdamse ondernemers.

Heineken Experience

Breng een bezoek aan de voormalige Heineken brouwerij en ontdek de geheimen van het meest gewilde bier ter wereld.

Red Light District

 De wallen zijn een aantal straten in Amsterdam waar prostitutie wordt bedreven en is gelegen in het oudste gedeelte van Amsterdam. Het is een wereldwijd beroemde buurt, in het Engels aangeduid met Red Light District, vanwege de rode lampjes die traditioneel voor de kamertjes van de prostituees branden.

Tijdens deze rondwandeling door de Rosse Buurt van Amsterdam wandelt u met een gids door deze beruchte wijk

The Upside Down

Bezoek ’s werelds grootste omgekeerde sociale media-ervaring. Kom meer te weten over Nederland via 25 meeslepende en interactieve omgevingen met ondersteboven ontwerpen en verbluffende optische illusies.

Fietstour Amsterdam

Met een enthousiaste Amsterdamse gids fiets en ontdek je tijdens deze 2,5 uur durende Amsterdam Fietstour alle hoogtepunten in slechts enkele uren tijd. De ervaren, enthousiaste gids neemt je op de fiets mee langs alle bekende bezienswaardigheden, maar ook de onmisbare maar minder bekende plekjes. Je fietst op een leuke en veilige manier door de stad. Zo zie je de wereldberoemde highlights als een ware local.

07.00 uur vertrek met de bus naar Amsterdam

10.00 uur aankomst Amsterdam

10.15 uur Amsterdam fietstour

13.30 lunchen in de binnenstad

14.30 rondleiding Johan Cruijff Arena

16.30 The upside Down

17.30 diner in de binnenstad van Amsterdam

19.00 vertrek met de bus weer terug