RV Actief

Bie Heintje

Bie Heintje is een gezellig restaurant in Ootmarsum, vlak bij het Springendal. Van koffie tot cocktails, ze hebben het allemaal. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin. Het restaurant biedt verse lokale gerechten met vlees, vis of vegetarisch, en we hebben ook een cafetaria voor snelle snacks. Welkom bij Bie Heintje, waar lekker eten en gezelligheid samenkomen.

In samenwerking met RV Actief zijn er verschillende activiteiten mogelijk, de activiteiten kunnen ook gecombineerd worden. Arrangementen met eten en drinken zijn ook mogelijk. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lasergamen

Voel de adrenaline en ga het lasergamegevecht aan op deze gezellige locatie in Reutum! Daag je vrienden uit en ontdek wie de beste schutter is van jullie vriendengroep. Lasergamen is leuk voor jong en oud, gaaf voor een vrijgezellenfeest maar ook zeer geschikt voor kinderfeestjes. De indoor als outdoor mogelijkheden zijn er bij Antje en Billy en maakt het Lasergamen extra spannend. Ren door de zalen en tuinen rondom het café! 

Archery Tag

Willen jullie niks met lasers doen maar toch wel een spannend gevecht hebben bij Antje & Billy. Ga dan de strijd tegen elkaar aan met pijl en boog. Op het terrein wordt een speelveld uitgezet waar jullie met pijl en boog op elkaar gaan schieten. Archery Tag is een mix van boogschieten, stratego en paintball, alleen dan zonder blauwen plekken achteraf. 

Bubblebal

Bubblebal is een hilarische voetbalvorm die hier buiten gespeeld kan worden. Met twee teams strijd je tegen elkaar, maar er is één essentieel verschil; iedere speler zit in een Bubbleball. Hierdoor kun je ongegeneerd je collega omver lopen of je teamgenoot sandwichen. Het is een intensief spel. Hierdoor heb je niet voor iedere deelnemer een Bubbleball nodig, maar kun je prima door wisselen. Het is om die reden ook uitermate geschikt te combineren met andere activiteiten of juist als “tussendoortje” tijdens een vergadering of congres.

Highland Games

Op zoek naar een sportief dagje uit met vrienden? Speel dan nu de Highlandgames bij Antje & Billy. Schotse muziek aan, mouwen opstropen, show je spierballen aan elkaar, een originele schotse kilt voor iedereen en de strijd kan beginnen. Wie o wie kan zich voor eens en altijd de sterkste noemen.

De Alleskunner

De Alleskunner is een hilarische activiteit die uitermate geschikt is voor grote groepen. Het spel is voor iedereen toegankelijk en is zowel voor de deelnemers leuk als voor de toeschouwers. Voor elke groep maken wij het spel op maat. Elke ronde worden er anderen opdrachten/spellen gespeeld. Er zijn doe-opdrachten, algemene kennis vragen of juist specifieke vragen over jullie groep. Spellen die je echt moet kunnen, maar ook opdrachten waarbij je simpelweg geluk moet hebben. Na elke ronde vallen er mensen af. Net zo lang totdat er één winner is: DE ALLESKUNNER!

Pubquiz 

Gezellig onder het genot van een drankje en een hapje een leuke en gezellige activiteit beleven? Dan is onze Pubquiz iets voor jullie! Tijdens deze quiz wordt je algemene kennis getest, maar komen ook specifieke onderwerpen aan bod. De quiz kent standaard zeven rondes. Vele “oh-ja” momenten gaan voorbij komen tijdens deze gezellige quiz. Het is tevens mogelijk om een achtste ronde toe te voegen met vragen over je eigen groep. Geef je quiz een persoonlijk tintje en test de onderlinge kennis! Daarnaast kunnen we de Pubquiz ook uitbreiden tot een soort spelshow met bijvoorbeeld onze Mega Games. 

Escape box

Onze gloednieuwe Escape Box! Met deze unieke ervaring kun je de spanning van een escape room ervaren, waar en wanneer je maar wilt. Huur onze Escape Box op locatie en verzamel je vrienden en familie om samen te werken en de mysteries en puzzels van de kist op te lossen.

De Witte Berg in Ootmarsum, de stad die ooit geregeerd werd door Koning Othmar, betekent grenzeloos genieten van Twentse gastvrijheid, uitstekende voorzieningen en de weidse natuur rondom Ootmarsum. Het vakantiepark biedt diverse kampeermogelijkheden die tegemoet komen aan ieders wensen. Of je nu een kampeerplaats zoekt, een bungalow, chalet of de groepsaccommodatie Heerdink Hoeve, ze zorgen ervoor dat je niets tekortkomt. Vakantiepark De Witte Berg staat bekend om zijn plezier en ontspanning, wat het de ultieme vakantiebestemming maakt!