De Winterkroeg, UIT in de koude maanden

Winter-activiteiten bij het Everloo.

Op zoek naar een gezellig uitje in de wintermaanden? Je wilt iets leuks doen met je collega’s, met de familie of gewoon met wat vrienden. Dat kan bij het Everloo. Speciaal voor in de wintermaanden hebben wij leuke aanbiedingen.

In die koude maanden heerst er bij ons een warme sfeer en valt er van alles te beleven. Van een indoor wintercircuit tot interessante workshops. Lekker eten en drinken en dan nog even een feestje bouwen in onze Winterkroeg.

Wij zeggen: “Doen”. Nu jij nog.

 

Activiteiten en workshops in de winter:

Escape Game

Wintercircuit met onderdelen als curling, sneeuwbalwerpen en ijspegelvangen

Workshop muziek maken met slagwerk

Workshop fotografie met je smartphone

Workshop visagie

Pubquiz

Whisky proeverij

Kookworkshop

Aarzel niet en vraag ons naar een leuk en passend arrangement.

Winterkroeg

Activiteiten

Tijdens de Winterkroeg hebben we tal van leuke activiteiten, workshops en lekker eten die met elkaar te combineren zijn. Begin de middag met een Gluhwein en Apfelstrudel, breek vervolgens de recordtijd van de Escape Game, of doe een workshop Smartphone Fotografie, schuif aan voor een heerlijk winters buffet en sluit de avond af in onze gezellige Winterkroeg. Wie weet pakt één van je vrienden of collega’s nog wel de microfoon voor een ludieke karaoke voorstelling!

 

Boeken

Onderstaande activiteiten zijn rechtstreeks te boeken via de site. Wanneer je een activiteit wilt uitbreiden tot een compleet arrangement, neem dan gersut contact met ons op via het contactformulier hier naast.