Curling: leuk voor jong en oud

Onze curlingbaan is “Corona proof”! Wij mogen van de gemeente Dinkelland weer onze activiteiten aanbieden. We hebben daarvoor extra maatregelen getroffen, maar onze prijzen zijn gelijk gebleven en de service kunnen we blijven bieden zoals je die van ons gewend bent. Curling speel je bij ons vanaf vier personen tot (tijdelijk) maximaal tien personen.
Tot snel op Het Everloo in Rossum!

Wij hebben een eigen Curling baan die 365 dagen in het jaar te gebruiken is. Onze baan ligt buiten, maar is niet van ijs. Onze baan is van kunststof en is vergelijkbaar met die van Indoor Curling. Deze vorm van Curling is in Duitsland, Scandinavië en Japan enorm populair. In Duitsland is het bekend onder de naam “Eisstockschießen”. Waarom dit zo populair is? Het is een gezellig, sociaal tijdverdrijf en iedereen kan het doen: jong en oud, iedereen kan er van genieten. Het spel is makkelijk te leren en heeft geen specifieke vaardigheden nodig . Wie van sport en spel houdt zal zich hier uitstekend vermaken.

Curling speel je bij ons met minimaal vier personen.
De tarieven;

Kinderen t/m 12 jaar       € 4,75 per persoon per uur
Volwassenen                   € 9,50 per persoon per uur

Curling is ook een erg leuke groepsactiviteit. Hiervoor kunnen wij verschillende arrangementen samenstellen. Kijk hiervoor bij het tapje “arrangementen”.

1 uur Curling volwassenen

Een heerlijke zomerse activiteit

Wil je met een groep gezellig komen curlen, dan kun je hieronder een baan reserveren. Het reserveren gaat per persoon en je dient met minimaal vier personen te spelen en tijdens de corona maximaal met tien personen. De kosten per persoon voor een uur zijn;
Volwassenen                € 9,50
Kinderen t/m 12 jaar  € 4,75

Het coolste kinderfeestje!

Ook tijdens de corona ben je van harte welkom om je verjaardagsfeestje te komen vieren! Helaas kunnen wij geen arrangementen aanbieden met eten en/of drinken. 

Op zoek naar een leuk en uniek Kinderfeest voor jouw zoon of dochter? Bij ons op Het Everloo hebben we super gave activiteiten. Uiteraard is een potje Curling super cool, maar wat dacht je van Bubbleball, Archery Tag, Voetgolf, Mega Jenga of Reuze Mikado? Of combineer twee of meerdere activiteiten!

 

Je bent weer van harte welkom om bij ons te genieten van onze activiteiten! Maar dit doen we natuurlijk wel volgens de richtlijnen van het RIVM. We verzoeken je dan ook vriendelijk om onze protocollen goed door te lezen en te delen met je groepsgenoten. Ga in ieder geval vooraf naar het toilet en was goed je handen. Ben je snotterig, verkouden, heb je koorts of voel je je niet goed, neem dan je verantwoordelijkheid en kom niet. De zomer is nog lang, dus jouw kans komt nog wel!

<p style=”color:white”> </p>

Regel en voorwaarden protocol activiteiten RV Actief op Het Everloo

Protocol Corona Curling,, Regels en voorwaarden

Verschillende arrangementen voor een betaalbare prijs!

1 uur curling + lunch                                                        € 29,50 p.p.

  • 1 uur curling
  • Heerlijke lunch
  • Totaal 2 uur

 

1 uur curling + barbecue                                               € 31,50 p.p.

  • 1 uur curling
  • Top barbecue
  • Totaal 2,5 uur

1 uur E-chopper + 2 uur drank all-in                    € 32,50 p.p.

  • 1 uur curling
  • 2 uur drank
  • Totaal 2 uur

 

Speluitleg

Het spel wordt gespeeld door twee teams van elk maximaal 4 spelers, de spelers gooien afwisselend de Eisstock van hun kleur (blauw of rood) richting de rubberen doelschijf die midden in de rode cirkel aan het einde van de baan ligt. Het doel van het spel is om de Eisstock zo dicht mogelijk bij de rubberen doelschijf te krijgen (net als bij Jeu de Boules). De rubberen doelschijf kan binnen de cirkel verplaatst worden als er een Eisstock tegenaan komt. Mocht de rubberen doelschijf buiten de cirkel of de baan terecht komen dan wordt deze wederom midden in het doel geplaatst.

Zodra alle 8 stenen geworpen zijn worden de punten geteld. Het team waarvan de stok het dichtst bij de doelschijf ligt krijgt 1 punt. Als er van hetzelfde team nog een stok als dichter bij de doelschijf ligt als die van de tegenstander krijg het team nog 1 punt.