of

Sport & Fun Xperience

Het sport & spel spektakel van het jaar!
Zin om er een dagje op uit te gaan? Houd je van veel beweging?  Strijd je graag met en tegen anderen? Bel je vriendjes en vriendinnetjes op en kom gezamenlijk naar de Sport & Fun dag. Een hele dag verzorgd met leuke, uitdagende activiteiten. Wij organiseren de gehele zomervakantie in Dinkelland voor de voor de onderbouw (t/m 8 jaar), bovenbouw (t/m 12 jaar) en activiteiten en teams voor de jeugd (vanaf 13 jaar).

Sport
Sport & Fun Xperience is het sport en spel spektakel van het jaar voor alle leeftijden waar sporten, spelen en bewegen bij elkaar komen. De Sport-& Fun Xperience is een sport en spel evenement waarbij we alles uit de kast halen om kinderen te laten ervaren hoe leuk spelen en sporten is! Bij ons vind je geen spelcomputers, maar ben je de hele dag in beweging tijdens uitdagende activiteiten.

Fun
PLEZIER wordt bij ons met hoofdletters geschreven en met enthousiasme uitgestraald. PLEZIER is wat iedereen gaat beleven bij Sport & Fun Xperience. Wij hebben uitdagende spelen, behendigheidspelen, Oud Hollandse spelen, een springkussen en natuurlijk nog veel meer! En dat voor jong & oud! Welke activiteiten je sowieso mag verwachten;

– Bubbleball – Pannakooi
– Twister – Archery Tag
– Knotsbal – Zweeds koningspel
– Robin hood Challenge – Springkussen
– Mega Jenga – Laserquest
– Reuze Mikado  – Knutselen

  1. No posts found.