RV Actief

Afstudeerstage

Ben jij op zoek naar een superleuke afstudeerplek in het mooie Twente? Lees dan verder! Ontdek, beleef en ervaar de vele activiteiten voor jong en oud die je in Twente kunt ondernemen. Van bubblebal tot escape challenges en van Formule 1 racen tot lasergamen. Ontdek ze allemaal!

Wil jij die té gekke afstudeerplek om jouw skills in de marketing en communicatie verder te ontwikkelen? En ben jij die enthousiaste, gedreven en gezellige HBO student? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Je afstudeeropdracht zal bestaan uit het schrijven van een marketingplan voor RV Actief. Onlangs hebben we ons 10 jarig jubileum gevierd en daar zijn we trots op. In die 10 jaar hebben we vele activiteiten opgezet en verschillende paden bewandeld. Het is nu tijd om daar meer structuur aan te geven hoe dit nu verder in de markt te zetten. Een mooie opdracht voor een afstudeerder dachten wij. Hoe de opdracht exact wordt opgesteld zullen we samen met jou bespreken. Dit is uiteraard ook afhankelijk van de richtlijnen van jouw opleiding. Maar wij zij ervan overtuigd er samen iets heel moois van kunnen maken!

Een dosis zelfvertrouwen, enthousiasme, creativiteit en feeling met recreatie en leuke activiteiten. Uiteraard ben je initiatiefrijk, houd je van een uitdaging en ken je onze regio goed. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, weet van aanpakken en hebt uiteraard kennis van de verschillende digital media kanalen. Je bent op dit moment HBO student van een opleiding die past bij bovenstaande omschrijving. Maar nog belangrijker vinden wij jouw motivatie om samen met ons dit tot een succes te gaan maken.

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat je heel enthousiast bent over bovenstaande stageplek. Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Stuur een motivatiemail naar ons waarom jij dé persoon voor ons bent of vul HIER het formulier in. Graag met je CV erbij. Wil je eerst meer informatie dan mag je ons altijd bellen. Tot snel!