RV Actief

Workshop Slagwerk

  • 20 tot 50 personen
  • Vanaf € 28,50
  • 60 minuten
  • Workshop door Olaf Fase
  • Eigen locatie of RV Locatie
  • Indoor en Outdoor

Drum en slagwerk workshop door Olaf Fase

Jullie krijgen van de bekende Nederlandse drummer Olaf Fase een drumworkshop. Hij drumde bij Waylon, Nielson, VanVelzen, op t.v. bij The Passion en is vast bandlid bij Slagerij van Kampen. Inmiddels wordt Slagerij van Kampen beschouwd als de “godfather” onder de slagwerkgroepen. Er staan drums en stokken voor jullie klaar en Olaf begint met leuke oefeningen over dynamiek en samenspel. Daarna leren jullie ritmes en fills die vervolgens worden verdeeld over de verschillende trommels. Dan klinkt het al erg gaaf! Om te zorgen dat jullie ritmes lekker lopen heeft Olaf verschillende trucjes. Ook verteld hij hoe Slagerij van Kampen hierin te werk gaat.

“Hoeveel ritmes we tijdens een workshop maken is afhankelijk van de groep. Het doel is dan ook niet zoveel mogelijk ritmes te maken, maar om een goed ritme te maken, waarbij plezier en samen spelen voorop staat!”

 

Doelgroep

Een workshop slagwerk is al te boeken vanaf € 28,50. Via het contactformulier “vraag vrijblijvend een offerte aan” kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor een compleet verzorgd Personeelsfeest, Teamuitje, vriendinnendag, vergaderbreak, enz.

RV Actief werkt nauw samen met verschillende partners op gebied van de organisatie van bedrijfsfeesten, vrienden/vriendinnenuitjes, vergaderingen met vergaderbreaks, teamuitjes en alle andere overige feesten met activiteiten. Wij stellen uw arrangement geheel op maat samen. Natuurlijk kan het ook op een van onze andere locaties/eigen locatie. De workshop slagwerk is een erg leuke activiteit van een compleet verzorgd arrangement inclusief eten en/of drinken. (We kunnen de catering natuurlijk ook volledig verzorgen op eigen locatie). Hieronder een overzicht van enkele buffetten. Drankarrangementen kunt u bij ons boeken vanaf drie uur. Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte op.

Onze eetarrangementen zijn te boeken vanaf 20 personen