RV Actief

Workshop slagwerk groepsactiviteit

  • 20 tot 50 personen
  • Vanaf € 28,50
  • 60 minuten
  • Workshop door Olaf Fase
  • Eigen locatie of RV locatie
  • Indoor en Outdoor

Wil je samen met je vrienden, familie of collega’s een unieke en inspirerende ervaring beleven? Huur dan onze Drum en Slagwerk Workshop, gegeven door niemand minder dan de bekende Nederlandse drummer Olaf Fase! Olaf heeft een indrukwekkend CV, met optredens bij grote namen als Waylon, Nielson en VanVelzen, en vaste deelname aan Slagerij van Kampen, dé “godfather” onder de slagwerkgroepen.

Tijdens de workshop staat alles voor je klaar: drums, stokken en natuurlijk Olaf zelf! Hij begint met leuke oefeningen over dynamiek en samenspel, gevolgd door het aanleren van ritmes en fills die verdeeld worden over de verschillende trommels. Al snel klinkt het fantastisch! Olaf deelt handige trucjes om de ritmes soepel te laten verlopen en vertelt over zijn ervaringen bij Slagerij van Kampen.

Bij ons draait het niet om het aantal ritmes dat je leert, maar om het creëren van een goed ritme waarbij plezier en samen spelen voorop staan! Dit maakt de workshop perfect voor allerlei groepen die op zoek zijn naar een leuke en inspirerende activiteit.

Ben je klaar om samen met je groep een onvergetelijke ervaring te beleven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en om een reservering te maken.

RV Actief werkt nauw samen met verschillende partners op gebied van de organisatie van bedrijfsfeesten, vrienden/vriendinnenuitjes, vergaderingen met vergaderbreaks, teamuitjes en alle andere overige feesten met activiteiten. Wij stellen uw arrangement geheel op maat samen. Natuurlijk kan het ook op een van onze andere locaties/eigen locatie. De workshop slagwerk is een erg leuke activiteit van een compleet verzorgd arrangement inclusief eten en/of drinken. (We kunnen de catering natuurlijk ook volledig verzorgen op eigen locatie). Hieronder een overzicht van enkele buffetten. Drankarrangementen kunt u bij ons boeken vanaf drie uur. Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte op.

Onze eetarrangementen zijn te boeken vanaf 20 personen