RV Actief

Workshop slagwerk

  • 20 tot 50 personen
  • Vanaf € 28,50
  • 60 minuten
  • Workshop door Olaf Fase
  • Eigen locatie of RV locatie
  • Indoor en Outdoor

Wil je jullie team op een unieke en inspirerende manier verbinden? Boek dan onze Drum en Slagwerk Workshop door de bekende Nederlandse drummer Olaf Fase! Olaf heeft een indrukwekkend CV, met optredens bij grote namen als Waylon, Nielson en VanVelzen, en vaste deelname aan Slagerij van Kampen, dé “godfather” onder de slagwerkgroepen.

Tijdens de workshop staat alles klaar: drums, stokken en natuurlijk Olaf zelf! Hij begint met leuke oefeningen over dynamiek en samenspel, gevolgd door het aanleren van ritmes en fills die verdeeld worden over de verschillende trommels. Al snel klinkt het fantastisch! Olaf deelt handige trucjes om de ritmes soepel te laten verlopen en vertelt over zijn ervaringen bij Slagerij van Kampen.

Bij ons draait het niet om het aantal ritmes dat je leert, maar om het creëren van een goed ritme waarbij plezier en samen spelen voorop staan! Dit maakt de workshop perfect voor bedrijfsuitjes, waar teambuilding en plezier centraal staan.

Ben je klaar om je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en om een reservering te maken.

 

Wij verzorgen jouw bedrijfsfeest volledig op maat. Door de samenwerking met verschillende partners op het gebied van horeca, kunnen wij naast de activiteiten, ook een volledig verzorgde middag, avond of dag verzorgen inclusief eten & drinken. Dit doen wij niet alleen op onze locaties, op de locatie van de horecapartners, maar ook op jouw eigen locatie. In jullie eigen bedrijfspand, achtertuin of sportkantine van de plaatselijke voetbal of tennisvereniging. 

We hebben verschillende locaties verspreid over Twente. Er is dus altijd wel een plek bij jou in de buurt om één van onze arrangementen te beleven.

Klik hier voor onze partners en de mogelijkheden de mogelijkheden die onze partners bieden!

Geef ons jullie wensen, locatie en aantal personen door, dan stellen wij graag een offerte op maat samen. Bij ons begint jouw personeelsfeest al met de voorbereidingen. Wij ontzorgen jullie volledig. Via de button “Aanvraag” geef je eenvoudig jullie wensen door en heb je de eerste stap voor een onvergetelijk feest gezet!