RV Actief

Het ultieme SInterklaas en Kerstcadeau spel!

Aanvraag Activiteit

Uniek Sinterkerstspel voor een Onvergetelijke Avond!

Ben je op zoek naar dé perfecte manier om Sinterklaas en Kerstmis te vieren met vrienden? Zijn de ouderwetse dobbelspellen niet meer zo spannend? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: ons hilarische Sinterkerstspel!

Verrijk je vriendeavond met lachwekkende momenten en onvergetelijke herinneringen door onze ludieke spellen. Ontdek de spanning van het bepalen van de cadeau verdeling door middel van unieke uitdagingen en activiteiten. Het is niet zomaar een spel; het is een ervaring die jullie feest tot een absoluut hoogtepunt zal maken!

We bieden ons Sinterkerstspel aan in drie verschillende vormen. Voor ieder wat wils! Bij alle drie de versies ontvang je van ons een draaiboek voor de spellen en noodzakelijke bijlages. Je voegt zelf nog een aantal huis en keuken spullen toe om de spellen te kunnen spelen.

Basisversie – € 9,95

Je ontvangt een draaiboek in PDF vorm met daarin de uitleg van alle spellen en bijlages. 

Interactieve versie – € 17,95

Je ontvangt het draaiboek in PDF vorm met daarin de uitleg van alle spellen en bijlages. Naast het draaiboek ontvang je QR codes en een wachtwoord om enkele rondes via onze website te spelen. Kortom het basisspel met interactieve begeleiding.

Interactieve versie + Mega game – € 34,95*

Je ontvangt het draaiboek in PDF vorm met daarin de uitleg van alle spellen en bijlages. Naast het draaiboek ontvang je QR codes en een wachtwoord om enkele rondes via onze website te spelen. Bij deze versie verwerken wij één van onze megagames in de spellen. Dit spel is ook leuk om na de tijd nog los tegen elkaar te spelen. 

*De megagame versie is alleen af te halen aan de Zandhaarweg 24 in Weerselo, wij versturen deze niet.

Hoelang duurt het spel?

Het spel duurt tussen de 1,5 en 2 uur. Aangezien het spel uit meerdere rondes bestaat is het ook leuk om tussendoor pauzes te houden om te eten en te drinken

Kan iedereen de Alleskunner spelen?

De spellen zijn laagdrempelig en niet fysiek belastend.