RV Actief

Pubquiz

  • 20 tot 250 personen
  • Vanaf € 10,50
  • 120 tot 150 minuten
  • Ervaren presentator
  • Eigen locatie of RV locatie
  • Zelf vragen toevoegen mogelijk

Ben je op zoek naar een leuke en interactieve manier om de teamspirit binnen jouw bedrijf te versterken? Dan is onze pubquiz het ideale bedrijfsuitje voor jou en je collega’s! Tijdens deze quiz wordt niet alleen je algemene kennis getest, maar komen ook specifieke onderwerpen aan bod, waardoor er vele “oh-ja” momenten zullen zijn tijdens deze gezellige avond. 

Onze standaard Pubquiz bestaat uit zeven rondes, maar we bieden ook de mogelijkheid om een extra ronde toe te voegen met vragen die specifiek zijn voor jouw bedrijf. Hiermee geef je de quiz een persoonlijk tintje en kun je de onderlinge kennis van je collega’s testen.

Wil je de Pubquiz op een van onze locaties spelen of komen wij op jullie locatie? Wij kunnen de avond volledig voor je verzorgen, inclusief eten en drinken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en om een datum te reserveren.

Maak van jullie volgende bedrijfsuitje een onvergetelijke en vermakelijke ervaring met onze Pubquiz!

Wij verzorgen jouw bedrijfsfeest volledig op maat. Door de samenwerking met verschillende partners op het gebied van horeca, kunnen wij naast de activiteiten, ook een volledig verzorgde middag, avond of dag verzorgen inclusief eten & drinken. Dit doen wij niet alleen op onze locaties, op de locatie van de horecapartners, maar ook op jouw eigen locatie. In jullie eigen bedrijfspand, achtertuin of sportkantine van de plaatselijke voetbal of tennisvereniging. 

We hebben verschillende locaties verspreid over Twente. Er is dus altijd wel een plek bij jou in de buurt om één van onze arrangementen te beleven.

Klik hier voor onze partners en de mogelijkheden de mogelijkheden die onze partners bieden!

Geef ons jullie wensen, locatie en aantal personen door, dan stellen wij graag een offerte op maat samen. Bij ons begint jouw personeelsfeest al met de voorbereidingen. Wij ontzorgen jullie volledig. Via de button “Aanvraag” geef je eenvoudig jullie wensen door en heb je de eerste stap voor een onvergetelijk feest gezet!

  • Voor groepen vanaf 50 personen: slechts €12,50 per persoon.
  • Bij groepen vanaf 30 personen: €16,50 per persoon.
  • En voor groepen vanaf 20 personen: €19,75 per persoon.
  • Wil je nog een extra ronde toevoegen om de kennis van jouw groep te testen? Dat kan voor slechts €75,- extra.

Direct boeken