RV Actief

Mountainbiketocht

  • Vanaf 12 personen
  • Vanaf €8,50
  • 25 of 40 kilometer
  • Mogelijk met gids
  • Voor ieder niveau
  • Eigen fiets of huur fiets

Ontdek samen met je groep de prachtige natuur van Twente op een mountainbiketocht met RV Actief! Of je nu met vrienden, familie of mede-avonturiers bent, onze tochten zijn de perfecte manier om samen plezier te hebben en avonturen te beleven.

Stap op de fiets en verken de uitdagende routes door bossen, langs single tracks en over heuvels terwijl je geniet van het adembenemende landschap om je heen. Of je nu een ervaren mountainbiker bent of net begint, onze tochten zijn geschikt voor alle niveaus.

Dus waar wacht je nog op? Verzamel je groep en beleef een onvergetelijke dag vol actie, avontuur en natuur met RV Actief!

Wil je meer uit je mountainbike-ervaring halen? Kies dan voor onze optionele clinic, met of zonder (ex-)prof wielrenner! Tijdens deze clinic leer je niet alleen het fietsen van een prachtige tocht, maar ook alle fijne kneepjes van het mountainbiken.

Van behendigheid tot het nemen van obstakels, van de juiste houding tot veiligheid: onze ervaren instructeurs staan klaar om je alle essentiële vaardigheden bij te brengen. Leer hoe je met precisie stuurt, perfect springt, soepel afdaalt en jezelf op de juiste manier positioneert op de fiets.

Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren mountainbiker die zijn techniek wil verfijnen, onze clinic biedt voor elk niveau iets waardevols. Na afloop van de clinic zul je met nog meer vertrouwen en vaardigheden de paden van Twente trotseren.

Direct boeken