RV Actief

Mountainbiketocht

  • Vanaf 12 personen
  • Vanaf €8,50
  • 25 of 40 kilometer
  • Mogelijk met gids
  • Voor ieder niveau
  • Eigen fiets of huur fiets

Breng je team samen voor een opwindend bedrijfsuitje in de prachtige natuur van Twente! Ontsnap aan de dagelijkse sleur en ervaar een dag vol avontuur en teambuilding.

Tijdens onze mountainbiketochten kunnen jij en je collega’s genieten van uitdagende routes door bossen, langs kronkelende paden en over glooiende heuvels. Het is de perfecte gelegenheid om de teamgeest te versterken terwijl je samen nieuwe uitdagingen aangaat en de natuur verkent.

Of je nu een doorgewinterde mountainbiker bent of voor het eerst op een mountainbike stapt, onze tochten zijn geschikt voor alle niveaus en kunnen worden begeleid door ervaren gidsen. Maak van jullie bedrijfsuitje een onvergetelijke ervaring!

Wil je meer uit je mountainbike-ervaring halen? Kies dan voor onze optionele clinic, met of zonder (ex-)prof wielrenner! Tijdens deze clinic leer je niet alleen het fietsen van een prachtige tocht, maar ook alle fijne kneepjes van het mountainbiken.rnrnVan behendigheid tot het nemen van obstakels, van de juiste houding tot veiligheid: onze ervaren instructeurs staan klaar om je alle essentiële vaardigheden bij te brengen. Leer hoe je met precisie stuurt, perfect springt, soepel afdaalt en jezelf op de juiste manier positioneert op de fiets. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren mountainbiker die zijn techniek wil verfijnen, onze clinic biedt voor elk niveau iets waardevols. Na afloop van de clinic zul je met nog meer vertrouwen en vaardigheden de paden van Twente trotseren.

Direct boeken