RV Actief

Lasergamen kinderfeestje

  • 6 tot 30 personen
  • Vanaf € 9,50
  • 60 tot 120 minuten
  • Voor jong en oud
  • Eigen locatie of RV Locatie
  • Indoor en Outdoor

RV Actief Lasergamen, een spannende activiteit die de kinderen nog lang zullen herinneren! Laat je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes de spanning voelen terwijl ze elkaar uitdagen in een onvergetelijk lasergame gevecht. Dit wordt een feest waar ze nog lang over zullen napraten!

De kinderen krijgen allemaal hun gun en een vest. De spanning stijgt terwijl ze zich voorbereiden op het ultieme gevecht. Maar dit is geen gewoon spel – dit is een avontuur waarbij strategie, teamwork en moed de sleutels tot succes zijn.

Optie 1: Lasergame

Geef het feestje van je kind een futuristische twist met ons interactieve lasergame avontuur! Laat de kinderen hun eigen strategieën bedenken, werk samen in teams en beleef een buitengewoon avontuur vol actie. Met state-of-the-art apparatuur en spannende scenario’s wordt dit feestje een gegarandeerd succes. Boek nu voor slechts €9,50 per persoon*.

 

Optie 2: Lasergame & Challenge + snacks

Kies voor deze optie en laat je kind naast de epische lasergame ook genieten van onze Mega Games. De kinderen dagen elkaar niet alleen uit tijdens de game, maar ook met Mega Jenga, Cornhole en Reuze Mikado. Na alle actie staat er een feestmaal voor je klaar: patat, een smakelijke snack en onbeperkt ranja. Een dag vol teamwork, opwinding en lekker eten! Boek nu voor €15,- per persoon*.

 

Optie 3: Laser en Race Party

Voor een onvergetelijke dag vol spanning en avontuur is er de “Laser en Race party”! Na een epische strijd in de Lasergame Arena gaan de kinderen de uitdaging aan tijdens een Formule 1 Race in onze fantastische State of the Art Race simulatoren. De dag vol actie wordt afgesloten met een heerlijk feestmaal van patat, een smakelijke snack en onbeperkt ranja. Een avontuurlijke combinatie voor de ultieme feestdag vol actie en smullen! Boek nu voor €24,50 per persoon*.

 

*Minimaal 10 kinderen of €95,-/€150,-/€245,-, afhankelijk van de gekozen optie.

Direct boeken