RV Actief

Lasergamen

  • 6 tot 30 personen
  • Vanaf €15,-
  • 60 tot 120 minuten
  • Voor jong en oud
  • Eigen locatie of RV locatie
  • Indoor of Outdoor

Ben je op zoek naar een uitdagende manier om de teambuilding te bevorderen en de banden binnen je bedrijf te versterken? Bouw je kantoor, school of winkelpand om tot een game arena voor een unieke lasergame activiteit op locatie! Liever lasergamen op één van onze locaties? Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos.

We leveren een op maat gemaakt lasergame-ervaring die perfect aansluit bij jouw behoeften Ons lasergame-bedrijfsuitje biedt de perfecte combinatie van adrenaline, strategie en plezier om jouw team te inspireren en te motiveren.

Of je nu een klein team of een grote groep hebt, ons lasergame-bedrijfsuitje kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelen. 

Klaar om de werkomgeving achter je te laten en het avontuur aan te gaan? Ga je voor een enkel potje Lasergame of laat je ons een volledige dag organiseren vol activiteiten inclusief eten en drinken? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw lasergame-bedrijfsuitje te plannen en ontdek hoe leuk teambuilding kan zijn!

Het unieke aan onze Lasergame activiteit is dat wij vrijwel iedere locatie kunnen ombouwen tot een lasergame strijdtoneel. Wij komen graag op jullie eigen locatie om je eigen bedrijf te gebruiken als arena maar werken ook samen met verschillende partners op unieke locaties.

Door de samenwerking met verschillende partners op het gebied van horeca, kunnen wij naast de activiteiten, ook een volledig verzorgde middag, avond of dag verzorgen inclusief eten & drinken. Dit doen wij niet alleen op onze locaties, op de locatie van de horecapartners, maar ook op jouw eigen locatie. In jullie eigen bedrijfspand, achtertuin of sportkantine van de plaatselijke voetbal of tennisvereniging. 

We hebben verschillende locaties verspreid over Twente. Er is dus altijd wel een plek bij jou in de buurt om één van onze arrangementen te beleven.

Klik hier voor onze partners en de mogelijkheden de mogelijkheden die onze partners bieden!

Geef ons jullie wensen, locatie en aantal personen door, dan stellen wij graag een offerte op maat samen. Bij ons begint jouw personeelsfeest al met de voorbereidingen. Wij ontzorgen jullie volledig. Via de button “Aanvraag” geef je eenvoudig jullie wensen door en heb je de eerste stap voor een onvergetelijk feest gezet!

8 tot 12 personen vanaf € 22,50 per persoon á één uur 

13 tot 20 personen vanaf € 17,50 per persoon á anderhalf uur

21+ personen vanaf € 15,- per persoon a twee uur

Deze prijzen zijn voor het Lasergamen op onze locaties. Lasergamen op externe locaties is op aanvraag.

Direct boeken