RV Actief

Laser Gamen

  • 6 tot 30 personen
  • Vanaf € 15,-
  • 60 tot 120 minuten
  • Voor jong en oud
  • Eigen locatie of RV Locatie
  • Indoor of Outdoor

Ontketen de spanning en sensatie van laser gamen!

Stap in de wereld van avontuur en adrenaline met onze onvergetelijke laser game-ervaring! Of je nu jong of oud bent, een kinderfeestje wilt organiseren, een bedrijfsuitje plant, of gewoon op zoek bent naar opwinding en plezier, wij hebben de perfecte oplossing voor jou.

Kom bij ons langs en speel de game in onze spelarena of laat het feest naar jou toe komen! Of het nu in een bedrijfspand, winkel, of een specifieke locatie is, wij zorgen voor een op maat gemaakt laser game-evenement dat aan al je wensen voldoet.

8 tot 12 personen € 22,50 per persoon á één uur 

13 tot 20 personen € 17,50 per persoon á anderhalf uur

21+ personen € 15,- per persoon a twee uur

Deze prijzen zijn voor het Lasergamen op onze locatie. Lasergamen op externe locaties is op aanvraag.

Het grote Lasergame feest!

“Betreed de toekomst van kinderfeestjes met ons onvergetelijke lasergame avontuur! Laat de kinderen de adrenaline voelen terwijl ze hun vriendjes en vriendinnetjes uitdagen in een episch lasergame gevecht. Maak van de verjaardag van je kind een feest dat ze nooit zullen vergeten!”

Hoe het werkt:

We hebben verschillende lasergame opties! Ga in teams de strijd met elkaar aan of speel ieder voor zich in een free for all battle!

We hebben verschillende opties, van solo activiteit tot een compleet kinderfeest op maat!

Solo Lasergame

“Geef je kinderfeestje een futuristische draai met ons interactieve lasergame avontuur! Laat de kinderen hun eigen strategieën bedenken, werk samen in teams en beleef een buitengewoon avontuur vol actie. Met state-of-the-art apparatuur en spannende scenario’s wordt dit feestje een gegarandeerd succes.”

Boek nu de Lasergame voor €9,50 per persoon*

*Minimaal 10 kids of €95,-

Lasergame/challenge

Kies voor deze optie en laat je kind naast de epische lasergame ook genieten van onze Mega Games. De kinderen dagen elkaar niet alleen uit tijdens de game maar ook met Mega Jenga, Cornhole en Reuze Mikado. Na alle actie staat er een feestmaal voor je klaar: patat, een smakelijke snack en onbeperkt ranja. Een dag vol teamwork, opwinding en lekker eten!

Boek nu voor €15,- p.p.*

*Minimaal 10 kids of €150,-

Laser en Race Party

Voor een onvergetelijke dat vol spanning en avontuur is er de “Laser en Race party”! Na een epische strijd in de Lasergame Arena gaan de kinderen de strijd met elkaar aan tijdens een Formule 1 Race in onze fantastische State of the Art Race simulatoren. De dag vol actie wordt afgesloten met een heerlijk feestmaal van patat, een smakelijke snack en onbeperkt ranja. Een avontuurlijke combinatie voor de ultieme feestdag vol actie en smullen!

Boek nu voor €24,50 p.p.*

*Minimaal 10 kids of €245,-

Direct boeken