RV Actief

Laddergolf

Direct boeken

Of je nu een doorgewinterde spelletjesfanaat bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit, laddergolf is voor iedereen toegankelijk. Het spelreglement is eenvoudig: gooi de bolas met precisie en probeer ze om de treden van de ladder te haken. Maar pas op, het is moeilijker dan het lijkt! Test je vaardigheden en daag je vrienden en familie uit.

Of je nu een beginner bent of al een laddergolfkampioen, dit spel is voor jou. Word de koning of koningin van de bolas en heers over het speelveld. Laddergolf brengt vreugde, opwinding en een vleugje competitie in elke bijeenkomst.

Mag jij dit jaar het buurtfeest, familiedag, kameradendag of teamuitje organiseren? Of wil je dit jaar iets origineels tijdens het  kinderfeestje van jouw zoon of dochter? Wat dacht je van Laddergolf? Wij stellen onze materialen ook graag beschikbaar voor de verhuur.

Prijzen., €25,- per dag, per set.

De verhuur prijzen zijn exclusief bezorgkosten. Ben je niet in de gelegenheid om de materialen bij ons op te halen? Dan komen we het bij jou bezorgen en weer ophalen. De kosten hiervoor bedragen € 35,- wanneer de afstand binnen een straal van 10km vanaf Oldenzaal is. Iedere extra kilometer is € 1,- per km.

Direct boeken