RV Actief

Klootschieten

  • 6 tot 30 personen
  • Vanaf € 6,50
  • 60 tot 90 minuten
  • Te spelen in Rossum en Weerselo
  • Leuk te combineren
  • Volksspel

Ga de onderling strijd met elkaar aan tijdens een heerlijk potje klootschieten, ook bekend als Kloatscheet’n! Dit eeuwenoude spel, dat al sinds de dertiende eeuw wordt gespeeld, belooft een avontuurlijke en vermakelijke ervaring te midden van het prachtige Twentse landschap.

Terwijl je met vrienden, familie of buurtgenoten op pad bent, verken je samen de charmante straten en verstopte juweeltjes van Twente. Met een onderhandse worp probeer je de kloot zo ver mogelijk te werpen, terwijl je geniet van het pittoreske landschap om je heen.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen activiteit om samen van te genieten of een competitief spel om de banden te versterken, klootschieten biedt voor iedereen iets leuks. Laat de dagelijkse beslommeringen achter je en kom samen met vrienden, familie of buurtgenoten een dag vol plezier, samenhorigheid en avontuur beleven in het betoverende Twentse landschap!

Verken het betoverende Twentse landschap tijdens onze klootschietroute, die start en eindigt bij Havezate Het Everloo, gelegen aan de Everlostraat 16, 7596 MR Rossum. De route voert je door pittoreske binnenwegen en weelderige bossen, waar je samen met je team de uitdaging aangaat om de kloot onderhands zo ver mogelijk te werpen. Onderweg geniet je van de rust en schoonheid van de natuur, terwijl je samenwerkt om het einde van het parcours te bereiken met zo min mogelijk worpen. Met Havezate Het Everloo als start- en eindpunt ben je verzekerd van een fantastische dag vol plezier, teambuilding en avontuur in het hart van Twente. Kom en ontdek het plezier van klootschieten! De route is ook mogelijk om in Weerselo te spelen en de kloten zijn inbegrepen.

Bij RV Actief bieden we niet alleen klootschieten aan, maar ook een diversiteit aan andere activiteiten die perfect kunnen worden gecombineerd voor een onvergetelijke ervaring. Combineer klootschieten met Onze Escape Game of Curling allebei te spelen op het Everloo!  Kom langs en ontdek de mogelijkheden voor jouw ultieme Twentse uitje!

Direct boeken