RV Actief

Klootschieten

  • 6 tot 30 personen
  • Vanaf € 6,50
  • 60 tot 90 minuten
  • Te spelen in Rossum en Weerselo
  • Leuk te combineren
  • Volksspel

Duik in de rijke geschiedenis van Twente en beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje met klootschieten, ook bekend als Kloatscheet’n! Dit eeuwenoude spel, dat al sinds de dertiende eeuw wordt gespeeld, biedt een unieke en sportieve ervaring te midden van het prachtige Twentse landschap.

Tijdens het klootschieten ontdek je samen met je collega’s de verborgen parels van Twente, terwijl je de kloot onderhands zo ver mogelijk werpt. Baan je een weg door schilderachtige binnenwegen en weelderige bossen, terwijl je samenwerkt om het einde van het parcours te bereiken met zo min mogelijk worpen.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen activiteit om te genieten van de natuur of een competitief spel om de teamgeest te versterken, klootschieten biedt voor ieder wat wils. Dus vergeet de dagelijkse sleur en kom samen met je collega’s genieten van een dag vol plezier, teambuilding en avontuur in het prachtige Twentse landschap!

Verken het betoverende Twentse landschap tijdens onze klootschietroute, die start en eindigt bij Havezate Het Everloo, gelegen aan de Everlostraat 16, 7596 MR Rossum.

De route voert je door pittoreske binnenwegen en weelderige bossen, waar je samen met je team de uitdaging aangaat om de kloot onderhands zo ver mogelijk te werpen.

Onderweg geniet je van de rust en schoonheid van de natuur, terwijl je samenwerkt om het einde van het parcours te bereiken met zo min mogelijk worpen.

Met Havezate Het Everloo als start- en eindpunt ben je verzekerd van een fantastische dag vol plezier, teambuilding en avontuur in het hart van Twente. Kom en ontdek de magie van klootschieten!

Vanaf 20 personen is het ook mogelijk om bij ‘t Everloo een arrangement compleet met eten en drinken te boeken. 

De activiteit is ook mogelijk om in Weerselo te spelen en de kloten zijn inbegrepen.

Bij RV Actief laten we je graag de charme ervaren van het typische Twentse spel; klootschieten, te midden van de prachtige natuur die onze regio te bieden heeft.

Terwijl je met je vrienden, familie of collega’s door de Twentse velden en bossen wandelt, geniet je niet alleen van de frisse lucht en het groene landschap, maar ook van elkaars gezelschap. Klootschieten is meer dan alleen een sport; het is een sociale gelegenheid waarbij gelach en gezelligheid centraal staan.

En laten we eerlijk zijn, wat is er nu beter dan na een geslaagde worp te proosten met een verfrissend biertje te midden van de natuur? Klootschieten bij RV Actief is de perfecte combinatie van plezier, ontspanning en verbondenheid. Dus pak die kloot, geniet van het spel en laat je onderdompelen in de gezelligheid van Twente!

Bij RV Actief bieden we niet alleen klootschieten aan, maar ook een diversiteit aan andere activiteiten die perfect kunnen worden gecombineerd voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu kiest voor een enkele activiteit of een combinatie van spellen, wij zorgen voor een dag vol plezier en gezelligheid. Kom langs en ontdek de mogelijkheden voor jouw ultieme Twentse uitje!

Direct boeken