RV Actief

Escape Game “De vloek van de Rentmeester”

Aanvraag

Escape Game “De vloek van de Rentmeester” is uniek in haar soort en super uitdagend! Onze Escape Game is een combinatie van de bekende Escaperooms, Expeditie Robinson en The Big Escape! Het unieke aan ons spel is dat je het al met vier personen (1 team) kunt spelen, maar ook met 32 personen, in vier teams tegelijk, tegen elkaar! Dit maakt het extra uitdagend. De kosten voor onze Escape Game zijn € 17,50 per persoon, met een minimaal starttarief van € 105,-

Onze Escape Game is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1750. Een moord? Een dubbele moord? Wie waren er allemaal bij betrokken? Wat onze Escape Game tevens erg leuk maakt, is dat het spel zich hoofdzakelijk buiten in het bos afspeelt. Wanneer je weet te ontsnappen uit Reünie Het Everloo, is het aan jullie de taak om de opdrachten zo snel mogelijk te voltooien en codes te verzamelen. Met deze codes is het aan jullie de taak om de geest van Rentmeester Gerrit Rijkhof, definitief op te sluiten.

De Escape game kost € 17,50 per persoon, met een minimaal starttarief van € 105,- Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis meedoen.  Onze Escape Game is in het weekend te spelen tussen 11.00 en 19.00 uur, maar altijd in afstemming met overige activiteiten op ons terrein. Doordeweeks of afwijkende tijden is op aanvraag.

Vanaf 20 personen kun je de escape game exclusief boeken, onder de 20 personen bestaat er de mogelijkheid dat er meerdere groepen aan de escape game deelnemen.

Je kunt het spel eenvoudig reserveren middels de aanvraag knop hierboven.

De Escape Game “De vloek van de Rentmeester” is perfect te combineren met een hapje en een drankje op Het Everloo (vanaf 20 personen). Of juist in combinatie met één van onze andere activiteiten. Op zoek naar een nieuw en uniek uitje voor je bedrijf, teamgenoten, vriendinnen, kameraden, familie of buren? Vraag ons naar de mogelijkheden!

  • Waar vindt de escape game plaats?

Onze Escape is gevestigd bij Havezate Het Everloo, het adres is Everlostraat 16, 7596 MR Rossum

 

  • Is de escape game binnen of buiten?

Onze escape game vindt zowel binnen plaats als buiten in het bos.

 

  • Hoelang duurt de escape game?

Onze escape game duurt circa 1 a 1,5 uur. 

 

  • Met hoeveel groepen kun je de escape game tegelijk spelen? 

Onze escape game kan gespeeld worden met 4 groepen te gelijk, en vanaf 20 personen is onze escape game exclusief. 

 

  • Met hoeveel teams kun je de escape game te gelijk spelen?

Onze escape game kan met 4 teams met maximaal 8 personen worden gespeeld. 

 

  • Wat is het starttarief van de escape game? 

Het minimale starttarief van onze escape game is €105,-

 

  • Is de Escape game te combineren met andere activiteiten? 

Naast de escape game bieden wij op het Everloo ook de activiteiten, Curling, Klootschieten & Cornhole aan. Deze activiteiten zijn leuk om met elkaar te combineren. 

Het unieke aan onze Escape Game is dat deze zich voor 80% buiten afspeelt. Je wordt NIET opgesloten, maar moet juist in de kamer zien te komen. Vandaar uit krijg je verschillende attributen om de opdrachten rondom de “Ruïne Het Everloo” op te lossen.