RV Actief

Escape game

  • 4 tot 40 personen
  • Vanaf € 18,50
  • 60 tot 90 minuten
  • Gebaseerd op waargebeurd verhaal
  • In en outdoor
  • Doe en denkopdrachten

Stap in de mysterieuze wereld van de Reünie Het Everloo, waar een eeuwenoud geheim wacht om ontrafeld te worden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1750, neemt onze Escape Game jou en je collega’s mee op een avontuur vol spanning en mysterie.

Een moord? Een dubbele moord? Wie waren er allemaal bij betrokken? Dat is aan jou en je collega’s om te ontdekken terwijl jullie je een weg banen door het betoverende bos. Onze Escape Game vindt grotendeels plaats in de buitenlucht, wat zorgt voor een unieke en meeslepende ervaring.

Wanneer je erin slaagt om te ontsnappen uit Reünie Het Everloo, wacht de volgende uitdaging op jullie. Voltooi de opdrachten, verzamel de codes en gebruik ze om de geest van Rentmeester Gerrit Rijkhof voorgoed op te sluiten.

Escape Game “De vloek van de Rentmeester” is niet alleen uitdagend, maar ook perfect geschikt voor bedrijfsuitjes! Speel het met slechts vier personen als één team, of daag elkaar uit in een strijd tussen vier teams met in totaal 32 spelers! Dit zorgt voor een teambuildingervaring vol spanning en sensatie.

Ga je enkel voor de Escape Game laat je ons jullie hele bedrijfsfeest van A tot Z organiseren? De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem vrijblijvend contact of boek gelijk jullie activiteit!

De Escape game kost € 18,50 per persoon, met een minimaal starttarief van € 100,- Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis meedoen.  

Een leuke upgrade is ons Escape arrangement, je wordt ontvangen met koffie/thee met krentewegge vooraf en krijgt een consumptie na afloop voor €25,50 per per persoon.

Vanaf 20 personen kun je de escape game exclusief boeken, onder de 20 personen bestaat er de mogelijkheid dat er meerdere groepen aan de escape game deelnemen.

 

De Escape Game “De vloek van de Rentmeester” is perfect te combineren met een hapje en een drankje op Het Everloo (vanaf 20 personen). Of juist in combinatie met één van onze andere activiteiten.

Op zoek naar een nieuw en uniek uitje voor je bedrijf, teamgenoten, vrienden en vriendinnen, kameraden, familie of buren? 

 Vraag ons naar de mogelijkheden!

Direct boeken